Thai Asien Restaurant og take away
Restaurant

Thai Asien Restaurant og take away

Cort Adelers Gade 2 | 1253 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Autentisk thai køkken

2.

Restaurant og take away

3.

Ved Nyhavn

Profil

Populær thai restaurant nær Nyhavn med take away

Pris
Hovedret

99 - 109

Åbningstider

Tirsdag - fredag kl. 11:00-22:00
Lørdag - søndag kl. 12:00-22:00
Køkkenet lukker kl. 21:30

Den pirrende, varme duft af ingefær og rød karry vækker straks appetitten, når man træder ind ad døren til Thai Asien Take Away på Cort Adelers Gade . Indehaveren Sowkhuan tager smilende imod i det hyggelige spiselokale, hvor bordene er dækket med hvid dug og pyntet med roser og levende lys. I vinduerne står flotte orkideer og Thailand titter også frem i udsmykningen i form af et par buddhastatuer. 

Somkhuan og Tam, som styrer slagets gang i køkkenet i den centralt placerede hjørnerestaurant, som ligger et stenkast fra Nyhavns livlige turistcentrum. De ønskede nogle større og mere gæstevenlige lokaler til deres takeaway, og det har de fået på hjørnet af Holbergsgade og Cort Adelers gade, hvor de tidlige stamgæster fulgte med for at spise hjemmelavet thaimad til meget fornuftige priser. 

Menukortet rummer alle de kendte thailandske klassikere såsom pad thai (stegte nudler med kylling, lime og peanuts) og aromatisk og syrlig tom yam-suppe, som varmer godt i en kold tid. Somkhuan stammer fra Udon Thani-provinsen i det nordøstlige Thailand, hvor maden ofte er meget stærkt krydret, men maden bliver tilberedt i moderat styrke og tilpasses den enkelte gæsts ønsker. 

Andre spisesteder