Thai Asien take away
Restaurant

Thai Asien take away

Cort Adelers Gade 2 | 1253 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Thai restaurant nær Nyhavn

2.

Take away

3.

Flyttet fra Nyhavn til mere plads nærved

Profil

Autentisk thai nær Nyhavn

Pris
Hovedret

99 - 109

Åbningstider

Tirsdag - fredag kl. 11:00-22:00

Lørdag - søndag kl. 12:00-22:00

Køkkenet lukker kl. 21:30

Det siger gæsterne
4.9

powered by

Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.3 4.3
Spiseliv logo
4.4

Spiseliv Rating 4.4

Den pirrende, varme duft af ingefær og rød karry vækker straks appetitten, når man træder ind ad døren til Thai Asien Take Away på Cort Adelers Gade . Indehaveren Sowkvan tager smilende imod i det hyggelige spiselokale, hvor bordene er dækket med hvid dug og pyntet med roser og levende lys. I vinduerne står flotte orkideer og Thailand titter også frem i udsmykningen i form af et par buddhastatuer. 

Sowkvan og hendes ægtemand, som styrer slagets gang i køkkenet, overtog i juni 2015 den centralt placerede hjørnerestaurant, som ligger et stenkast fra Nyhavns livlige turistcentrum. De ønskede nogle større og mere gæstevenlige lokaler til deres takeaway, og det har de fået i Holbergsgade, hvor gæsterne allerede strømmer til for at spise veltillavet thaimad til meget fornuftige priser. 

Kortet rummer alle de kendte thailandske klassikere såsom pad thai (stegte nudler med kylling, lime og peanuts) og aromatisk og syrlig tom yam-suppe, som varmer godt i en kold tid. Sowkvan stammer fra Udon Thani-provinsen i det nordøstlige Thailand, hvor maden ofte er meget stærkt krydret. Har man en sart gane, kan man dog være helt rolig. Der er advarsler på menukortet, hvis retterne er meget stærke, og man kan altid få justeret styrken efter behag, lover Sowkvan.  

Andre spisesteder