Kiin Kiin

Kiin Kiin

Guldbergsgade 21 2200 København N | 2200
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

2.

3.

Det siger gæsterne
4.8

powered by

Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.6 4.5
Profil

Thaikøkken på gourmetniveau

Pris
Menu

450 - 750

Åbningstider
Mandag-lørdag: 17.30-24.00
Seneste reservation kl. 21.00

Den thailandske gourmetrestaurant Kiin Kiin ligger på Nørrebro på hjørnet af Guldbergsgade og Møllegade, nær Skt. Hans Torv. Kiin Kiin er uden sammenligning byens mest eksklusive thairestaurant, og i 2008 fik den en stjerne i Michelinguiden.

Når man træder ind ad døren i det lille loungeområde i stueetagen, er der ikke meget, der vidner om, at lokalet tidligere husede en hashklub. Alt er gennemrestaureret, og såvel stueetagen som restauranten ovenpå er indrettet i lyse farver og med elegante, østligt inspirerede detaljer, store masker og friske blomster. Indretning, mad og vin er en helhedsoplevelse på Kiin Kiin, hvor dufte, musik og den uformelle betjening er med til at understrege følelsen af at befinde sig under fjerne himmelstrøg.

Gastronomisk kan stilen på Kiin Kiin beskrives som Modern Thai Cooking, og i køkkenet bliver thailandske hverdagsretter nyfortolket og præsenteret på en flot og overraskende måde. Kiin Kiin tilbyder en fast teatermenu med fire retter, og en dagens menu med elleve retter.

For vinkortet og sammensætning af vinmenuer, der passer til maden, står Kiin Kiins ene ejer og sommelier, Henrik Yde-Andersen. Vinkortet fokuserer på aromatiske hvide vine fra især Alsace, Østrig og Tyskland, og særligt vine lavet på rieslingdruen er der et meget stort udvalg af.

Prisniveauet er i den høje ende, men Kiin Kiin tilbyder et godt bud på en unik gourmetoplevelse, man ikke finder andre steder i byen.

Bestil bord på Kiin Kiin

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Kiin Kiin