Kiin Kiin
Restaurant

Kiin Kiin

Guldbergsgade 21 | 2200 København N
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Michelin

2.

Stilfuld restaurant

3.

Nær Sankt Hans Torv

Profil

Thai restaurant anbefalet af Michelin

Pris
Menu

725 - 1225

Åbningstider
Mandag-lørdag: 17.30-24.00
Seneste reservation kl. 21.00
Det siger gæsterne
4.8

powered by

Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.6 4.6
Spiseliv logo
4.6

Spiseliv Rating 4.6

Den thailandske gourmetrestaurant Kiin Kiin ligger på Nørrebro på hjørnet af Guldbergsgade og Møllegade, nær Skt. Hans Torv. Kiin Kiin er uden sammenligning byens mest eksklusive thairestaurant, og i 2008 fik den en stjerne i Michelinguiden.

Når man træder ind ad døren i det lille loungeområde i stueetagen, er der ikke meget, der vidner om, at lokalet tidligere husede en hashklub. Alt er gennemrestaureret, og såvel stueetagen som restauranten ovenpå er indrettet i lyse farver og med elegante, østligt inspirerede detaljer, store masker og friske blomster. Indretning, mad og vin er en helhedsoplevelse på Kiin Kiin, hvor dufte, musik og den uformelle betjening er med til at understrege følelsen af at befinde sig under fjerne himmelstrøg.

Gastronomisk kan stilen på Kiin Kiin beskrives som Modern Thai Cooking, og i køkkenet bliver thailandske hverdagsretter nyfortolket og præsenteret på en flot og overraskende måde. Kiin Kiin tilbyder en fast teatermenu med fire retter, og en dagens menu med elleve retter.

For vinkortet og sammensætning af vinmenuer, der passer til maden, står Kiin Kiins ene ejer og sommelier, Henrik Yde-Andersen. Vinkortet fokuserer på aromatiske hvide vine fra især Alsace, Østrig og Tyskland, og særligt vine lavet på rieslingdruen er der et meget stort udvalg af.

Prisniveauet er i den høje ende, men Kiin Kiin tilbyder et godt bud på en unik gourmetoplevelse, man ikke finder andre steder i byen.

Andre spisesteder