Eventyrlige Odense dækker op til jul og nytår

Sortebro Kro forbereder sig til julen...

.... i rigtig god tid, for Julemaden skal smage af god gammeldags jul, julegløggen smages til og hvert et lille stykke spiseligt er lavet fra bunden af fynske råvarer. Selvom kroparret John og Melina har pyntet op og lavet mad til Sortebro Kro´s gæster i snart 25 år, er hver en højtid helt særlig for dem og hele holdet. Al den kærlighed fornægter sig ej og det kan ses, mærkes og smages. Med en beliggenhed midt i Den Fynske Landsby, omgivet af gamle stråtækte bindingsværkhuse og store gamle træer, må eventyret forplante sig i enhver som besøger kroen.

LÆS MERE OM SORTEBRO KRO OG BOOK BORD HER

Eventyrlige Odense dækker op til jul og nytår_1

Eventyret omkranser Linde træet og...

.... under lindetræet findes en lille restaurant som har til huse lige overfor H. C. Andersens barndomshjem og hans eventyrlige have, hvor børn og voksne kan gå på opdagelse i den berømte digters verden. Restauranten gør en dyd ud af at bruge lokale råvarer, og det er som at træde ind i en helt speciel tidslomme når man går igennem døren i det lille byhus, og spiser bag de ældgamle, blyindfattede ruder med udsigt til stedets smukke lindetræ. 

LÆS MERE OM RESTAURANT UNDER LINDETRÆET OG BOOK BORD HER

Eventyrlige Odense dækker op til jul og nytår_2

Flakhaven Gastro fylder kobber kedlerne...

.... med tørstslukkende øl og hælder det på glas til gæsterne. De flotte kedler kan ses fra hele restauranten og nederste del af kedlerne er i den åbne ølkælder med god plads til en festlig aften i huset. Udenfor på torvet tændes det store juletræ til glæde for alle i byen og Flakhavens gæster. Hele november og frem til 17. december er julen i højsædet med klassisk julefrokost servering og da det jo er et bryggeri, må den ene sild i sagens natur være ølmarineret. Det smukke bryggeri, restaurant og ølkælder midt i Odense by har perfekte rammer til årets julefest.

LÆS MERE OM FLAKHAVEN GASTRO OG BOOK BORD HER


Eventyrlige Odense dækker op til julen

Kroen som huser en gammel bydel med baggård...

.... Lad dig ikke skue hunden på hårene, for bag disse gamle mure og den tunge hoveddør gemmer sig flere af byens sjove og spændende historier. Den Gamle Kro har nogle imponerende stuer, en oldgammel munkekælder og selskabsstuerne har tidligere huset byens konditori og tobaksfabrikanten Stokkebye´s hjem. Den hyggelige gårdhave med husene´s gamle ydermure det rullende glastag var baggården, hvor man tørrede sit tøj i vinden og gemte cyklen. Julen er klassisk dansk julebord med 10 uimodståelige anretninger og lækre tilkøb. 

Juleaften åbner kroen for en tidlig juleaften som starter med en lille fortælling og appetizer. Herefter en dejlig julemiddag med andesteg og medister. Aftenen rundes af med Risalamande, et glas portvin og en pose hjemmebagte småkager til at tage med hjem til kaffen. 

LÆS MERE OM DEN GAMLE KRO OG BOOK BORD HER

Eventyrlige Odense dækker op til julen_1

Moderne julemenu med stråtag og vandudsigt

En kort køretur fra Odense C mod Kerteminde og find denne skønne kro, som rummer det hele. Munkebo Kro byder indenfor til dejlige komfortable værelser med udsigt til Kertinge Nor, en flot restaurant med veltillavet mad, små hyggekroge med ro til at nyde kaffen eller læse avisen, hyggelige selskabslokaler til store og små selskaber samt en vinkælder med spisebord. Julen fejres med en moderne 4 retters Julemenu, hvor man kan vælge 2 - 4 retter til fast pris. Her sættes en ære i godt håndværk, uanset om det er maden, betjeningen, modtagelsen i receptionen eller de flotte værelser. 

LÆS MERE OM MUNKEBO KRO OG BOOK BORD HER