Restaurant Under Lindetræet
Restaurant

Restaurant Under Lindetræet

Ramsherred 2 | 5000
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Gourmetrestaurant i Odense

Pris
Menu

545 - 795

Åbningstider
Mandag Åbent efter aftale
Tirs - Fre 18:00-00:00
Lørdag 10:00-14:00 og 18:00-00:00
Søndag 10:00-14:00
Gårdhaven er åben fra 1. juni
Det siger gæsterne
4.7

powered by

Tripadviser Logo Google Rating
4.5 4.5
Spiseliv logo
4.6

Spiseliv Rating 4.6

Under Lindetræet ligger en historisk bygning fra 1771 midt i Odenses smukkeste bydel, H.C. Andersenkvarteret, side om side med den verdenskendte digters hus.

Brian Madsen er garant for et klassisk køkken med fransk og italiensk inspiration, særligt fra Alsace og Toscana, men altid med de gode, fynske råvarer i centrum.

Brian Madsen har et CV, der burde tale for sig selv, og har blandt andet arbejdet på Zürichs bedste fiskerestaurant, Le Poisson, den 3-stjernede l'Auberge de l'Ill i Alsace og hjemlige gourmettempler som Fakkelgården, Sortebro Kro og Falsled Kro.

Vinkortet er omfattende og byder på vine fra hele verden, men også her afspejles køkkenets forkærlighed for det franske og italienske. 

Eventyrmenuen består af 4 eller 6 retter og er Restaurant Under Lindetræets signaturmenu. Her mødes de gode råvarer og godt gastronomisk håndværk. Nyd en aften med eventyrlige retter af de bedste råvarer årstiden har at byde på.

Frokostkortet er smalt men byder både på Dagens fangst fra Vesterhavet, Okse fra Grambogård, Unghane fra Hopballe Mølle, alt sammen serveret smagsgivere fra den fynske muld, som friske urter, Asparges, nye kartofler og meget mere.

Brunchen kommer i flere serveringer og igen, alt er lavet fra bunden med lokale råvarer og hjemmebagt brød.

Betjeningen er opmærksom og professionel, og det er ikke uden årsag, at Under Lindetræet betragtes som en af Odenses absolut bedste restauranter.

Andre spisesteder

Bestil bord på Restaurant Under Lindetræet

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Restaurant Under Lindetræet