Restaurant Under Lindetræet 
Restaurant

Restaurant Under Lindetræet 

Ramsherred 2 | 5000 Odense
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Historisk restaurant

2.

Spis god mad under Lindetræet

3.

A la carte og selskabstue med gårdhave

Profil

Smuk historisk restaurant med fokus på fra jord til bord. 

Pris
Frokost

135 - 175

Hovedret

250 - 295

Menu

225 - 450

Åbningstider

Tirsdag - fredag:
kl. 12-16:30 & kl. 18 - 22
Lørdag og søndag
brunch: kl. 10 - 14

Frokost

Tirsdag - fredag: kl. 12 - 15  Lørdag og søndag: kl. 10 - 14

Det siger gæsterne
4.7

powered by

Tripadviser Logo Google Rating
4.6 4.6
Spiseliv logo
4.7

Spiseliv Rating 4.7

Under Lindetræet ligger i en historisk bygning fra 1771 midt i Odenses smukkeste bydel, H.C. Andersenkvarteret, side om side med den verdenskendte digters hus og med en idyllisk terrasse i skyggen af Lindetræet, som har lagt navn til restauranten, og bordene dækket med rød-hvid ternede duge.

Restaurant Under Lindetræet er noget af det mest charmerende i Odense og stuerne er velholdte i den elegante ældre stil med lyse farver, kakler på vægge, Kakkelovn midt i stuen og mange andre små oplevelser, som både pynter og fortæller en bid af husets historie. Ønsker man mere viden, byder tjener Nils gerne ind med en fortælling under serveringen. 

I køkkenet hersker Frank med alt hvad han kan finde i egen have, som er fyldt til randen med alt det bedste man kan få frem fra den danske muld, disse skønne råvarer kommer helt til sin rette i køkkenet og videre ud til gæsterne. Frank elsker god mad og æstetik, men er også ærke sønderjyde, så gæsterne kan forvente at blive mætte i stor smag, lækkert anrettet og mest muligt fra lokale leverandører. Menukortet er smalt, men retterne genkendelige og der er også god kvalitet til børnene. Fra tirsdag til fredag serveres kaffe og hjemmebag frem til kl. 16:30, så frokost-hyggen kan fint få lov at strække sig ud over længere tid.

Med direkte udgang til den smukke gårdhave med rygeovn i hjørnet og bedene fyldt med velduftende krydderurter, har restauranten en flot pejsestue til middagsselskaber eller dagsmøder i helt unikke omgivelser. 

Andre spisesteder