Restaurant Under Lindetræet - Lukket
Restaurant

Restaurant Under Lindetræet - Lukket

Ramsherred 2 | 5000 Odense
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Gourmet oplevelse

2.

Brunch og kaffe kage

3.

Selskaber

Profil

Gourmetrestaurant i Odense med brunch, frokost, kaffe-kage og aftenmenu

Pris
Menu

485 - 1850

Åbningstider

Onsdag - fredag: kl. 12 - 22
Lørdag: kl. 10 - 22
Søndag: kl. 10 - 14 (Brunch)

Frokost

Onsdag - fredag: kl. 12 - 15 Lørdag - søndag brunch: kl. 10-14  Onsdag - lørdag: serveres kaffe te kage indtil kl. 16:30

Det siger gæsterne
4.7

powered by

Tripadviser Logo Google Rating
4.6 4.6
Spiseliv logo
4.7

Spiseliv Rating 4.7

Under Lindetræet ligger en historisk bygning fra 1771 midt i Odenses smukkeste bydel, H.C. Andersenkvarteret, side om side med den verdenskendte digters hus.

Restauranten i det lille charmerende hus under lindetræet, har i mange år været udpræget gourmetrestaurant og det er den stadig. Her serveres 3, 6 og 8 retters menuer med alt det bedste sæsonen kan bringe fra havet, luften, landet og skoven. Menukortet byder på flere tillægsretter samt tilpassede vin- og saftmenuer. 

Brunchen serveres lørdag og søndag og består af 4 uimodståelige serveringer - en god kombination af det lette og friske, det med noget tyngde og til sidst det søde. 

Frokosten har både a la carte samt en frokostmenu på 2 til 3 retter. A la carten er udpræget fisk fra de Nordiske farvande, såsom sild, laks og østers. 

Kaffe og Te har sit eget menukort med en god variation at vælge iblandt. Kaffe og Te serveres fra onsdag til lørdag indtil kl. 16:30. Hertil er der en dejlig osteanretning og kager.

Med direkte udgang til den smukke gårdhave med rygeovn i hjørnet og bedene fyldt med velduftende krydderurter, har restauranten en flot pejsestue til middagsselskabet eller dagsmødet i historiske omgivelser. 

Andre spisesteder