Munkebo Kro
Restaurant

Munkebo Kro

Fjordvej 56 | 5330 Munkebo
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Ved vandet, tæt på Odense

2.

Idyllisk kro med flotte værelser

3.

God mad, smukke terrasser og stor have

Profil

Klassisk og historisk Kro nær Odense med 3 stjernet superior hotel status

Pris
Frokost

88 - 192

Hovedret

160 - 255

Menu

295 - 415

Åbningstider
Alle dage: kl. 17:30 - 21:30 (køkkenet)

Frokost

Onsdag - søndag: kl. 12 - 15

Det siger gæsterne
4.9

powered by

Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.5 4.5
Spiseliv logo
4.6

Spiseliv Rating 4.6

Munkebo Kro ligger i et charmerende og smukt trelænget bindingsværkshus med stråtag og udsigt over Kerteminde Fjord. Her får man stemningen af en ægte dansk kro, som både er byens kro, men som bestemt også er et besøg værd, hvis man er på besøg i Munkebo eller omegn. 

Restauranten byder på velsmagende klassisk og moderne kromad, lavet med sæsonens friske råvarer.

Frokosten byder på nogle sæson retter, såsom asparges når de er kommet op af den fynske jord, så laves der retter som passer til denne råvare. Derudover, er der altid en klassisk kroplatte og børnemenu.

Aftenkortet indeholder et godt udvalg af klassikere som ændrer sig lidt efter sæsonerne, såsom Krondyr filet, varm suppe, dagens fangst serveret med frisk garniture og beurre blanc samt Dagens kro-ret. Og selvfølgelig velsmagende forretter og desserter. Dertil kommer månedens menu, hvor der kan vælges 1-4 retter - Denne serveres fredag til søndag.

Munkebo Kro har en smuk vinkælder med gitre, store træreoler, stengulve og masser af spændende vin på hylderne. Kælderen benyttes til særlige arrangementer, for dem som gerne vil en tur tilbage i tiden, og så der bare en helt specielt atmosfære i en gammel vinkælder.

Stegte ål hver den 1. torsdag i måneden serveret med klassisk tilbehør - hvilket er lidt af et tilløbsstykke, så bestil gerne plads i god tid. 

Dagens Kro Ret serveres mandag til torsdag fra kl. 17.30 og hver onsdag er der stegt flæsk med persillesovs.

Mange dejlige arrangementer hele året på kroen, se programmet her på Spiseliv profilen. 

Kro - selskaber - Konferencer Kroen har 23 velindrettede værelser, to indbydende festlokaler, to charmerende mødelokaler med plads til både mindre og større møder, et hyggeligt barområde, en overdådig vinkælder, flere hyggelige terrasser og en stor have med store æbletræer, man kan sidde under på en dejlig sommerdag.

 

Andre spisesteder