Bryggeriet Flakhaven

Bryggeriet Flakhaven

Flakhaven 2 | 5000
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Brygkunsk og fransk brasserie mødes i en harmonisk symfoni på Bryggeriet Flakhaven

Pris
Frokost

90 - 148

Menu

325 -

Åbningstider

Mandag-lørdag: kl. 12.00-22.00
Søndag lukket

I Rådhuset i centrum af Odense finder man Bryggeriet Flakhaven, her forener man den ædle brygkunst med det dansk/franske køkken. Det første man møder når man træder ind af dørene på Bryggeriet Flakhaven er det smukke og imponerende brygværk, som er med til at samle rummet og går fra kælder til kvist. Her er det øllet der er i højsæde og derfor anbefaler restauranten ligeledes af man starter med at vælge hvilken øl man ønsker, inden man vælger lækkerier fra menukortet. Det yderst kompetente personale står altid klar til at guide og vejlede én gennem denne for nogen nye verden indenfor øl kunsten.

I de store kobberkedler bliver der løbende lavet husets egen berømte bryg, som friskt kan tappes fra hanerne. Derudover kan man vælge mellem fire af husets egne øl og mere end 25 craftbeer fra hele verden på de smukt opstillede taphaner i kælderen.

I det åbne køkken kan man følge med i madlavningen, køkkenet er dansk/fransk og er sammensat med udgangspunkt i øllet. Det betyder helt konkret at der til hver ret enten er tilsat en øl anbefaling eller at der indgår øl i retten. Her finder man eksempelvis Stout braiseret spole ben, som er så mørt at det smelter af benet. Menuen skifter løbende efter sæsonen og tager udgangspunkt i årstidens råvarer. Køkkenchefen Jesper Danielsen har med sin store erfaring fra både det danske og det internationale køkken, samt en uddannelse som øl sommerlier, fingeren på pulsen for hvordan man får sammensat den helt rette menu.

I sommerhalvåret er der udendørsservering på en af de bedste solbeskinnede pladser i byen. Der er ofte livemusik i restauranten og forskellige events såsom øl smagning eller hvordan man selv kan lære at brygge øl, se meget mere på Bryggeriet Flakhavens Facebookside.