Bryggeriet Flakhaven
Restaurant

Bryggeriet Flakhaven

Flakhaven 2 | 5000 Odense
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Bryghus med passion

2.

Brasserie mad og Smørrebrød

3.

Stor lækker terrasse i hjertet af Odense

Profil

Brygkunsk og fransk brasserie mødes i en harmonisk symfoni på Bryggeriet Flakhaven

Pris
Frokost

90 - 148

Hovedret

110 - 275

Menu

325 -

Åbningstider
Restauranten:                   
Tirsdag-lørdag: kl. 12-15 & 16-22
Søndag (December åbent 10-15)

Øl- og vin kælder:
Tirsdag og onsdag kl. 12 – 22
Torsdag fra 12 – 24
Fredag og lørdag 12 – 02
Søndag (December åbent 10-15)

Frokost

Tirsdag - lørdag: kl. 12 - 15 søndage i december: kl. 10 - 15

Det siger gæsterne
4.8

powered by

Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
3.8 3.8
Spiseliv logo
4.2

Spiseliv Rating 4.2

I Rådhuset i centrum af Odense finder man Bryggeriet Flakhaven, her forener man den ædle brygkunst med det dansk/franske køkken. Det første man møder når man træder ind af dørene på Bryggeriet Flakhaven er det smukke og imponerende brygværk, som er med til at samle rummet og går fra kælder til kvist. Her er det øllet der er i højsæde og derfor anbefaler restauranten ligeledes af man starter med at vælge hvilken øl man ønsker, inden man vælger lækkerier fra menukortet. Det yderst kompetente personale står altid klar til at guide og vejlede én gennem denne for nogen nye verden indenfor øl kunsten.

I de store kobberkedler bliver der løbende lavet husets egen berømte bryg, som friskt kan tappes fra hanerne. Derudover kan man vælge mellem fire af husets egne øl og mere end 25 craftbeer fra hele verden på de smukt opstillede taphaner i kælderen.

I det åbne køkken kan man følge med i madlavningen, køkkenet er dansk/fransk og er sammensat med udgangspunkt i øllet. Det betyder helt konkret at der til hver ret enten er tilsat en øl anbefaling eller at der indgår øl i retten. Menuen skifter løbende efter sæsonen og tager udgangspunkt i årstidens råvarer.

Frokosten står i Beetinas navn med Smørrebrød, Lunt, varmt og Salater. Her er fokus på fynske råvarer og Beetina´s egne opskrifter. 

Hver tirsdag har Flakhaven et uimodståeligt tilbud. Her bydes på 3 retters menu og 2 fadøl til kun kr. 250,- 

I sommerhalvåret er der udendørsservering på en af de bedste solbeskinnede pladser i byen. Der er ofte livemusik i restauranten og forskellige events såsom øl smagning eller hvordan man selv kan lære at brygge øl, se meget mere på Bryggeriet Flakhavens Facebookside.

 

Andre spisesteder