Bryggeriet Flakhaven
Restaurant

Bryggeriet Flakhaven

Flakhaven 2 | 5000 Odense
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Restaurant - Bar og Bryghus

2.

Restaurant Bgær og Bar Beewino

3.

Stor lækker terrasse i hjertet af Odense

Profil

Restaurant - Bar - Ølkælder i et hus i Odense bymidte

Pris
Frokost

60 - 200

Hovedret

135 - 225

Åbningstider

Tirsdag - torsdag: 11-22
Fredag - lørdag: 11-02
Køkkenet lukker kl. 22 alle dage

Øl- og vinbar lukker kl 02(fre-lør)

Frokost

Tirsdag - lørdag: kl. 11 - 15

Det siger gæsterne
4.8

powered by

Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
3.9 3.9
Spiseliv logo
4.2

Spiseliv Rating 4.2

I Rådhuset i centrum af Odense finder man Bryggeriet Flakhaven, her forener man den ædle brygkunst med det danske køkken anno 2020. 

Det første man møder når man træder ind af dørene på Bryggeriet Flakhaven er det smukke og imponerende brygværk, som er med til at samle rummet og går fra kælder til kvist. Her er det øllet der er i højsæde og derfor anbefaler restauranten ligeledes af man starter med at vælge hvilken øl man ønsker, inden man vælger lækkerier fra menukortet. Det yderst kompetente personale står altid klar til at guide og vejlede én gennem denne for nogen nye verden indenfor øl kunsten.

I de store kobberkedler bliver der løbende lavet husets egen berømte bryg, som friskt kan tappes fra hanerne. Derudover kan man vælge mellem fire af husets egne øl og mere end 25 craftbeer fra hele verden på de smukt opstillede taphaner i kælderen.

I det åbne køkken kan man følge med i madlavningen, som er baseret på gode danske retter, både til frokost og aften. I frokosten serveres lækre smørrebrød, dagens tavleret, hovedretter samt et skønt dessertkort. Om aftenen er her en god variation af forretter, hovedretter og desserter. Altsammen sonderet i det dansk-fransk cuisine, som i årtier har præget menukortene i de danske restauranter. 

I sommerhalvåret er der udendørsservering på en af de bedste solbeskinnede pladser i byen. Der er ofte livemusik i restauranten og forskellige events såsom øl smagning eller hvordan man selv kan lære at brygge øl, se meget mere på Bryggeriet Flakhavens Facebookside.

 

Andre spisesteder