Flakhaven Gastro
Restaurant

Flakhaven Gastro

Flakhaven 2 | 5000 Odense
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Bryghus og Gastro mad

2.

Restaurant og selskaber

3.

Stor solrig terrasse med musik events

Profil

Restaurant - Bar - Ølkælder i et hus i Odense bymidte

Pris
Frokost

115 - 195

Hovedret

140 - 395

Åbningstider

Tirsdag - søndag: 11-22

Frokost

Tirsdag - søndag: kl. 11 - 15

Det siger gæsterne
4.8

powered by

Tripadviser Logo 3.5

3.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
3.9 3.9
Spiseliv logo
4.1

Spiseliv Rating 4.1

I Rådhuset i centrum af Odense finder man Bryggeriet Flakhaven, her forener man den ædle brygkunst med et amerikansk gastro køkken anno 2022. 

Det første man møder når man træder ind af dørene på Bryggeriet Flakhaven er det smukke og imponerende brygværk, som er med til at samle rummet og går fra kælder til kvist. Her er det øllet der er i højsæde og derfor kan man med fordel vælge sin øl, inden man vælger lækkerier fra menukortet, da al mad i huset kan nydes med en velskænket. Det yderst kompetente personale står altid klar til at guide og vejlede én gennem denne, for nogen, nye verden indenfor øl kunsten.

I de store kobberkedler bliver der løbende lavet husets egen berømte bryg, som friskt kan tappes fra hanerne. Her er hele 25 taphaner fordelt på egen bryg og mange spændende gæsteøl fra ind- og udland, heriblandt den populære skotske BrewDogs.

Flakhaven Gastro er et moderne amerikaner slow food køkken, tilberedt af årstidens lokale råvarer med fokus på høj kvalitet, intense smagsoplevelser og gavmilde portioner. Alt kød er nøje udvalgt og bliver tilberedt i Flakhavens eget køkken og rygeovn. 

Flakhaven Gastro er et familievenligt køkken, hvor hele familien kan spise med. Og alle får et velsmagende og hjemmelavet måltid i de hyggelige og rustikke rum, dog med masser af lys fra vinduerne, som giver det rustikke look et friskt pust. 

Huset har en lang historie bag sig og hvis man undrer sig over rampen bag huset som fortsætter indenfor langs kobberkedlerne, så er det faktisk det gamle fortov man sidder på og gågaden udenfor er den gamle vej. 

Udendørsservering på en af de bedste solbeskinnede pladser i byen. Der er ofte livemusik i restauranten og på pladsen udenfor. Hele året er forskellige events såsom øl-, portvin- og whisky smagning, musik arrangementer - se meget mere på:

Flakhaven Gastro Eventkalender  

 

Andre spisesteder