Spiseliv SnekkenModerne italiensk køkken på havnen

Restaurant Snekken Trattoria har den bedste beliggenhed, hvis man vil følge livet på havnen i Roskilde. Den imponerende bygning, hvori restauranten har til huse, er en sand oplevelse at træde ind i. Her er mange meter til loftet og vinduerne, med udsigt til himmel og fjord, går fra gulv til loft. Maden er god italiensk trattoria mad samt pizza, som også kan nydes hele sommeren på den store terrasse, lidt hævet over havnen.

Spiseliv Restaurant UpstairsKlassisk og rustik hygge
Restaurant Upstairs er der en symphoni af klassiske danske, franske og italienske retter, både til frokost og aften. Alt er tilberedt med sæsonens friske råvarer. Mandag til lørdag mellem kl. 11 og 14 fåes også en varieret brunch-tallerken, udover det store Smørrebrødskort af hjemmelavede fristelser. Restauranten ligger i gågaden, ved Roskilde Domkirke og Rådhuset, på første sal med hyggelig og rustik indretning.


6 gode steder at spise i Roskilde

Burger restaurant på Ro´s Torv

En god shoppetur bør altid afsluttes med hyggeligt samvær og lidt god mad. Så hvad en en Bash Burger? Bash Burger ligger på første sal i Ro´s Torv  - en burger restaurant med god plads og et fint udvalg af burgere med hhv okse, kylling, fisk og snacks som kyllingenugget og fritter.

Picture

Steakhouse

I en stille baggård til Roskilde´s travle strøg ligger den dette hyggelige steak house med fritlæggende bjælker og loft til kip samt stor udeservering. Rib House er et moderne steakhouse, som specialiserer sig i saftige spareribs, burgere og store steaks, som er tilberedt på grill.


SE FLERE GUIDES OG ARTIKLER PÅ SPISELIV