Restaurant Upstairs

Restaurant på gågaden i Roskilde
Åbningstider:  Mandag - Lørdag: 11-22
Søn- og Helligdage: Lukket
Priser: Hovedretter fra 235,-

Restaurant Upstairs ligger på Rådhustorvet i Roskilde. Den centrale placering kommer både lokale gæster og turister til gode, der finder vej til restauranten. Upstairs ligger på første etage i et gammelt smukt hus på gågaden og sætter man pris på god smag og godt håndværk, er det trappetrinene værd.

På Restaurant Upstairs er der et udvalg af klassiske danske, franske og italienske retter. Konceptet er en frokost- og aftenrestaurant med forholdsvis få - men veltillavede retter. Alt er tilberedt fra bunden af friske sæson råvarer af høj kvalitet.

Brunch-tallerken mandag til lørdag mellem kl. 11 og 14, der består af bl.a. fersk røget laks, røræg med bacon, cocktailpølser, yoghurt med friske bær og nødder, pålæg, oste, pandekager, frisk frugt, hjemmelavet marmelade og friskbagt brød

Upstairs har mulighed for at afholde selskab op til 44 pers. i samme lokale i restauranten. Der er plads til i alt 74 siddende gæster. Menuen aftales i samråd med kokken, og ellers er der mulighed for brunchselskab og buffet, hvor et tag-selv-bord vil være arrangeret i et separat lokale. Upstairs er leveringsdygtige i alle former for mad (se hjemmeside) til en lang række arrangementer, der forgår ude af huset så som firma-arrangementer, 'den store dag', gæstebud osv.

Restaurant Upstairs

Skomagergade 4
4000 Roskilde

Profil: Restaurant på gågaden i Roskilde

Åbningstider:
Mandag - Lørdag: 11-22
Søn- og Helligdage: Lukket

Priser:
Hovedretter fra 235,-
Frokost fra 68,- til 150,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15753) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15753)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Restaurant Upstairs

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: