Herthadalen
Restaurant

Herthadalen

Slangealléen 1 | 4320 Lejre
Casper
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Idyllisk beliggenhed

2.

Jord til bord med lokale leverandører

3.

Selskaber og Firma arrangementer

Profil

Selskabslokaler i idylliske omgivelser ved Ledreborg Slot

Pris
Frokost

95 - 300

Menu

400 -

Åbningstider
Åbent for selskaber hele året.
Fredag - lørdag: kl. 17:00 - 23:00
Frokost

Juni – August Tirsdag - søndag: kl. 12.00 – 16.00

Det siger gæsterne
4.9

powered by

Tripadviser Logo 5.0

5.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.6 4.6
Spiseliv logo
4.8

Spiseliv Rating 4.8

Herthadalen ligger idyllisk for enden af Danmarks længste allé og er en del af Ledreborg Slot, tæt på Roskilde. Herthadalen har de smukkeste lokaler til at danne perfekte rammer for små og store selskaber, til livets vigtige begivenheder og festlige lejligheder. 

Restauranten ligger hævet over skov og sø, så udsigten er spektakulær hele året. Om sommeren er terrassen dækket smukt op og med den vilde natur som kulisse vil billedet ændre sig i løbet af dagen. Huset er elegant og hyggeligt indrettet i moderne rustik stil og hele vinteren knitre pejsen lystigt i stuen, alt imens tjenerne yder den bedste service for sine gæster.

Nogle skridt over gårdspladsen ligger Pavillionen med masser af lys og samme fantastiske udsigt og som nyeste skud på stammen, er Orangeriet. Her kan der sidde 40 spisende gæster med masser af plads, omgivet af glas fra gulv til himmel og duften fra alle urtepotterne og lækre vine i glassene - Må siges at være ren idyl!

Herthadalen lægger hus til selskaber hele året i eget hus og på Ledreborg Slot. Her arrangeres alt fra det store bryllup til skovture samt fødselsdag, jubilæum, konfirmation, barnedåb, møde, kursus, konference og meget andet. 

A la carte restauranten er åben alle fredage fra kl. 17:00 i perioden 1. marts til og med december.

Om sommeren (1. juni - 31. august) serveres der frokost på hverdage fra kl. 12.00 -16.00.

Økologi og bæredygtighed er vigtige nøgleord i køkkenet, hvor der så vidt muligt bruges hele dyr og lokale råvarer fra Ledreborg Slot og lokalområdet.

Skal I holde jeres selskab på Herthadalen, så skræddersys arrangementet præcis til jeres ønsker i samarbejde med køkkenet. 

Til Erhvervslivet har Herthadalen stor erfaring med mødearrangementer og her er masser af plads til at lave mindre projektgrupper både ude og inde. Herthadalen inviterer gerne ud til uddybende møde vedrørende mødearrangementer samt mad, så I også kan smage hvad I kan forvente.

 

Andre spisesteder