Herthadalen
Restaurant

Herthadalen

Slangealléen 1 | 4320 Lejre
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Frokost og aften åbent om sommeren

2.

Jord til bord med lokale leverandører

3.

Selskaber og Firma arrangementer

Profil

Smukkeste selskabsstuer i Herthadalen, Tipi i skoven eller på Ledreborg Slot.

Pris
Frokost

95 - 300

Menu

400 -

Åbningstider
Åbent for selskaber hele året.

SOMMERFROKOST
Alle hverdage fra tirsdag 18. Juni til og med torsdag 8. August
SØNDAGSFROKOST
30. Juni – 14. Juli - 21. Juli – 28. Juli – 4. August
SANKT HANS
Frokost & Aften d. 23. Juni (Søn)
FREDAG AFTEN
den 12. Juli – 19. Juli – 26. Juli

Det siger gæsterne
4.9

powered by

Tripadviser Logo 5.0

5.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.6 4.6
Spiseliv logo
4.8

Spiseliv Rating 4.8

Herthadalen ligger idyllisk for enden af Danmarks længste allé og er en del af Ledreborg Slot, tæt på Roskilde. Herthadalen har de smukkeste lokaler til at danne perfekte rammer for små og store selskaber, til livets vigtige begivenheder og festlige lejligheder. 

Restauranten og selskabsstuerne ligger hævet over skov og sø, så udsigten er spektakulær hele året. Om sommeren er terrassen dækket smukt op og med den vilde natur som kulisse vil billedet ændre sig i løbet af dagen. Huset er elegant og hyggeligt indrettet i moderne rustik stil og hele vinteren knitre pejsen lystigt i stuen, alt imens tjenerne yder den bedste service for sine gæster.

Nogle skridt over gårdspladsen ligger Pavillionen med masser af lys og samme fantastiske udsigt. Orangeriet, her kan der sidde 40 spisende gæster med masser af plads, omgivet af glas fra gulv til himmel og duften fra alle urtepotterne og lækre vine i glassene og som nyeste skud på stammen, er tipien som går i ét med naturen og den eventyrlige havegang - Må siges at være ren idyl!

Herthadalen lægger hus til selskaber hele året i eget hus og på Ledreborg Slot. Her arrangeres alt fra det store bryllup til skovture samt fødselsdag, jubilæum, konfirmation, barnedåb, møde, kursus, konference og meget andet. 

A la carte restauranten åbner til højtiderne - her er Herthadalens hvide Jul helt i top - og hele sommeren, hvor man fra de smukke terrasser kan opleve den vildeste udsigt og en summen af liv fra de vilde blomster, som bruges til at dekorere restauranten og de spiselige blomster pynter tallerkenerne og giver smag. Er man den eventyrlystne, så må en lille spadseretur på skovens lille sti, som ender i den smukkeste tipi som går i ét med naturens farver, gemt mellem de store træer - ren Robin Hood romantik. Og skal den toppes, er det en tur over til den store gynge med Knapsø i baggrunden eller på den hvide bro, hvor mange ynder at blive viet. 

Om sommeren (1. juni - 31. august) serveres der frokost på hverdage fra kl. 12.00 -16.00.

Økologi og bæredygtighed er vigtige nøgleord i køkkenet, hvor der så vidt muligt bruges hele dyr og lokale råvarer fra Ledreborg Slot og lokalområdet.

Skal I holde jeres selskab på Herthadalen, så skræddersys arrangementet præcis til jeres ønsker i samarbejde med køkkenet. 

Til Erhvervslivet har Herthadalen stor erfaring med mødearrangementer og her er masser af plads til at lave mindre projektgrupper både ude og inde. Herthadalen inviterer gerne ud til uddybende møde vedrørende mødearrangementer samt mad, så I også kan smage hvad I kan forvente.

 Restaurantens sommeråbning og højtider

Andre spisesteder