Cafe Satchmo
Cafe

Cafe Satchmo

Rosenhavestræde 2 | 4000 Roskilde
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Hyggelig cafe med dejlig gårdhave

2.

Lækre anretninger og kager

3.

I et lille stræde ved strøggaden i Roskilde

Profil

Café med sjæl og vegansk mad midt i Roskilde

Pris
Hovedret

65 - 119

Åbningstider
Mandag - fredag: 10:00 - 18:00
Lørdag - søndag: 10:00 - 17:00
Det siger gæsterne
4.7

powered by

Tripadviser Logo 3.5

3.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4 4
Spiseliv logo
4.1

Spiseliv Rating 4.1

I en af Roskildes gamle hyggelige stræder som ligger op til Gågaden, finder man Café Satchmo. Her er en atmosfære af hjemlig hygge, som krydres med et lækkert og meget grønt menukort. 

Den lille højloftet cafe er lyst og hyggeligt indrettet med træstole, rå murstensvægge, flotte lamper, og det søde personale tager sig rigtig godt af gæsterne. Her kan man få sig et pusterum i ro og mag, læse en avis og slappe af i en sidegade til Roskildes travle gågade. Caféen har siden den åbnede for 14 år siden, fået en ekstra stue, så her god plads til gæsterne. 

Caféen serverer skøn morgenmad, brunch, frokost og kager hele dagen. Menukortet har mange små anretninger, så man selv kan kombinere yndlingsretterne til brunchen. Frokostretterne er af god mættende størrelse med masser af groft og grønt og der kan vælges med og uden kød.  Derudover bages der amerikanske cookies, kokostoppe, dadeltoppe (uden tilsat sukker), gulerodskage, æblekage, glutenfri chokoladekage og vegansk kage - som er en fast del af cafeen´s sortiment.

Kaffen er økologisk fairtrade og kommer fra Just Coffee. Hertil kan, udover økologisk mini- og sødmælk fra en lokal gård i Roskilde, vælges soyamælk og havremælk. Kaffebønnerne kan købes med hjem. 

Hos Cafe Satchmo gøres der meget ud af det veganske udvalg. Her er blandt andet ‘ugens veganer salat’, vegansk toast, sandwiches, salater og kage. Det veganske er også en fast inventar på deres byg-selv brunch, hvor f.eks. yoghurt, bacon og æg kan erstattes med veganske alternativer. 

Café Satchmo har en rigtig hyggelig brostensbelagt gårdhave mellem grønne træer og de smukke gamle huse, der ligger omkring caféen. Caféens ene lokale kan bookes til selskaber og arrangementer. 

 

Andre spisesteder