Bash Burger & Grill
Restaurant

Bash Burger & Grill

Københavnsvej 29 | 4000 Roskilde
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Moderne og hyggelig burgerrestaurant

2.

Burger og sides af høj kvalitet

3.

Lækreste milkshakes og god kaffe

Profil

En hyggelig burger restaurant i Roskilde med hjemmelavet mad og grillet kød

Pris
Frokost

125 - 290

Hovedret

125 - 290

Åbningstider

Alle dage: 10:30 - 22:00

Det siger gæsterne
Tripadviser Logo Google Rating
4.2 4.2
Spiseliv logo
4.2

Spiseliv Rating 4.2

BASH burger & grill ligger på første sal i Ro´s Torv i Roskilde med udsigt til Københavnsvej og byder indenfor til hjemmelavet mad, hyggelig atmosfære, en bar som kan det meste, også en rigtig god kaffe, som kan nydes på terrassen inde i centeret.

BASH burger & grill har skabt nogle hyggelige omgivelser i dæmpede farver, en god kontrast til de farverige butikker, når man trænger til en rolig stund med god mad, en forfriskende lemonade, milkshake lavet på italiensk is eller en rigtig god kaffe. Intet er tilfældigt - maden er lavet fra bunden og smagt til, for at give den bedste spiseoplevelse til gæsterne. Menukortet byder ind med en spændende variation af burgere med lyst- og mørkt kød samt en plantebaseret variant. F.eks en okseburger med trøffel, som passer perfekt til et godt glas rødvin, som er en af herrerne´s favoritter. Damerne er vilde med Sophisticado’en med det friske avocado. Og vil man prøve noget nyt, så bestil Waffle burgeren, som udfordre den gængse opfattelse af hvordan en burger præsenteres. Derudover et par lækre steaks fra grillen, frisklavede salater og sandwiches samt nogle gode børnevenlige retter, såsom hjemmelavede nuggets og hamburger.

Restauranten har små sofabåse, langborde til større selskaber, hyggekroge til en romantisk date night, loungestole på terrassen til en pause fra shoppingturen samt god plads til barnevogne ved bordene forrest i restauranten. Så her er virkelig plads til alle.

Baren har et solidt udvalg af øl, vin og drinks, såvel som lækre hjemmelavede milkshakes, husets forfriskende lemonader samt sodavand og kvalitets kaffe.


Andre spisesteder