Dragsholm Slot i smukke Odsherred

5 romantiske steder til jeres bryllup_4

I det bakkede islandsskab i Odsherred, på kanten af Lammefjorden ligger Dragsholm Slot. Det perfekte sted både til et lille, intimt søndags-bryllup og til jer, der ønsker en storslået fest med det hele. Dragsholm har en romantisk slotskirke, flot riddersal, et venligt spøgelse og en brudesuite, med udsigt til Urtehaven og det betagende landskab. Her er skønne, tidløst indrettede værelser med jacuzzi til både jer og jeres gæster. Slotskøkkenet fik Michelinstjerne i 2017 og er anerkendt for at være en af de mest innovative gourmetrestauranter i Norden. Det historiske slot ligger nær vandet midt i den smukke natur i Nordvestsjælland mellem Holbæk og Sjællands Odde, og hvis den ultimative prinsessedrøm skal indfries, er det helt sikkert stedet. 

 LÆS MERE OM DRAGSHOLM SLOT HER

Herthadalen midt i skoven ned til Knapsø

5 romantiske steder til jeres bryllup_5

Vejen til Herthadalen er et sandt eventyr, ned igennem den brede allé flankeret af de smukkeste gamle træer og store marker bagved, hvor rovfuglene svæver elegant og lander sikkert i de store trækroner. Restaurant Herthadalen ligger midt i skoven, ned til Knapsø og med Sagnlandet som nabo. Restaurantens store lokale er moderne/rustikt og med pejs i midten og masser af vinduer. Orangeriet er et glashus og det er som at sidde udenfor i den skønne have. Og så er der Pavillionen, et fint træbeklædt hus med sprossede vinduer og masser af lys. I haven hænger en stor gynge med mange meters tov fra et stærkt ældre træ og venter på at give Herthadalens gæster en svingtur med udsigt til søen. 

LÆS MERE OM RESTAURANT HERTHADALEN HER

Munkebo Kro

Spiseliv Munkebo Kro

Ved Kerteminde fjord i Munkebo ligger en af Danmarks smukkeste kroer ud til vandet, med flotte terrasser og en stor have fyldt med æbletræer og sågar et fersken træ. Her er rig mulighed for at forevige brudeparret med de idylliske kulisser. Køkkenet har fokus på den gode smag og indbydende anretninger til meget rimelige priser. Munkebo Kro´s selskabslokaler er elegante og kroens charme træder i karakter med de "gamle" sprossede vinduer og elegante opdækninger. Derudover, er kroens værelser flotte og komfortable, så alle gæster kan sove godt efter en uforglemmelig fest. LÆS MERE OM MUNKEBO KRO HER

Hotel Nørrevang nær stranden i Marielyst

5 romantiske steder til jeres bryllup_9

Hotel Nørrevang står med sit charmerende ydre af bindingsværk og sprossede vinduer klar til at modtage sine gæster til en smuk og uforglemmelig bryllupsfest, med dejlige værelser til en god nats søvn. Hotel Nørrevang er nyrenoveret og selskabslokalerne er flotte og lyse - lige til at pynte op til den store begivenhed, som et bryllup er. 

LÆS MERE OM HOTEL NØRREVANG HER

Restaurant Frilandsmuseet

5 romantiske steder til jeres bryllup_2

Dæk op til et sommerbryllup i haven omgivet af Friland eller i et af de smukke lokaler med udsigt til dette eventyrlige naturområde. Restauranten har rammerne til et romantisk bryllup hvad enten man er 25 gæster i den grønne stue eller 180 gæster i salen og så er der dem midt i mellem. Restaurant Frilandsmuseet tilbyder selskaber i flere prislejer, men her er altid fokus på at give sine gæster en uforglemmelig oplevelse.

LÆS MERE OM RESTAURANT FRILANDSMUSEET 

Hotel og Restaurant Bretagne

5 romantiske steder til jeres bryllup_11

Om Jeres bryllup skal stå sommer eller vinter, er kulissen her spektakulær med søen, de store gamle villaer bagved og en terrasse, som omfavner restauranten med de mange vinduer. Til den smukke restaurant er tilstødende stuer med højt til loftet, hvor der er plads til kaffebordet, så der kan gøres klar til dansen. Om sommeren er terrassen naturligvis indbydende til at skære kagen og nyde en kølig og perlende Champagne.

LÆS MERE OM HOTEL OG RESTAURANT BRETAGNE


Se flere guides og artikler på Spiseliv