Restaurant Tight Hyskenstræde København
Restaurant

Restaurant Tight Hyskenstræde København

Hyskenstræde 10 | 1207 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Danske råvarer med inspiration fra de varme lande

2.

 Åben til frokost og aften

3.

Varmt Værtskab i lækre omgivelser

Profil

Sublim mad, vin og cocktails til prisen, både frokost og aften.

Pris
Frokost

149 - 189

Hovedret

179 - 199

Åbningstider

Tirsdag til lørdag: 12 - 24
Søndag og mandag: 17 - 24

Fredag og lørdag lukker køkkenet mellem kl. 22-22.30

Frokost

Tirsdag - lørdag: 12 - 15:30 

Det siger gæsterne
4.8

powered by

Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.5 4.5
Spiseliv logo
4.6

Spiseliv Rating 4.6

Få en oplevelse på alle parametre og forvent det uventede hos Restaurant Tight i et af de københavnske stræder, tæt på Frederiksholms kanal og Nationalmuseet. 

Idet man træder ind ad døren og møder denne varme og hyggelige atmosfære, er man klar til at lade sig rive med. Huset er fordelt på 2 etager, men i flere plan med knirkende trægulve, balkoner, små hyggekroge, moderne rustikt lokale i den bagerste del med højt til loftet, planter og spændende belysning, eller sid forrest i restauranten og følg bylivet i strædet igennem de høje vinduespartier.

Maden er en historie for sig selv og den må bare smages, for vi kender råvarerne fra det danske køkken, men maden er tilført inspiration fra varmere himmelstrøg med toner af lethed og lækre smage. Køkkenteamet er en god blanding af sydamerikanere - hvilket giver nogle smagssammensætninger, som det viser sig, at danskerne er vilde med. Hos Restaurant Tight arbejder de med " High end comfort food" og udtaler selv således:

"Der skal en helhed til, når man arbejder med det, som også kaldes "High end comfort food". Dejlige hjemmelavede retter af de bedste råvarer skal kombineres med en hyggelig og velkommen atmosfære. Det betyder lige så meget at blive mødt med et smil og et overskud fra man træder ind ad døren, som det betyder at få noget godt at spise. Kombinationen er netop hvad udtrykket handler om og hvad vi stræber efter her"

På hele menukortet, er der mange retter som laves glutenfri og vegetariske.

Når der er sydamerikanske smage, så er der også lækre cocktails på kortet og de er både til før, under og efter middagen. 

 TIGHTS MENUKORT

Andre spisesteder