Louis Burger Falkoner Alle Frederiksberg
Restaurant

Louis Burger Falkoner Alle Frederiksberg

Falkoner Alle 52 | 2000 Frederiksberg
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Flammegrillede burgere

2.

Vegetarisk burger

3.

Nær Frederiksberg centret og Metroen

Profil

Lækker burger med flammegrillede bøffer nær Frederiksberg centret

Pris
Frokost

49 - 70

Hovedret

49 - 65

Menu

70 -

Åbningstider

Alle dage: kl. 11 - 23

Louis Burger startede i Istedgade med et lille dynamisk spisested, hvor missionen er en hurtig servering af en god flammegrillet burger, shakes og sides til, for at stille sulten hos gæster på farten. Louis Burger blev hurtigt populær blandt unge som kunne spise og drikke sig mætte for kun 70 kroner til frokost eller hapse 9 stk nuggets til 49 kroner.

I 2023 slog Louis Burger dørene op på Falkoner Alle, tæt på Frederiksberg Centret og Metroen. Her er masser af liv på gaden og Louis burger er et dynamisk spisested, hvor folk i alle aldre kigger forbi til et hyggeligt måltid på vejen. Burgerne hos Louis burger har en lækker grill smag og fritterne får lige et ekstra drys barbecue krydderi på toppen, så der er virkelig gang i smagen. Brioche bollen gør den nem at håndtere, så man kan nyde en bid og få det hele med. 

Alle burgere pakkes ind og kan let tages med i hånden, hvis man skal videre på farten med det samme eller nydes på spisestedet, inde som ude. 

Burgerne er sammensat med grillet brioche, flammegrillet bøf eller en god vegetarisk "bøf" og selvfølgelig den garniture, som hører sig til den enkelte burger. Tilbehør som tilkøbes er sprøde fritter, nuggets, cheese tops, dip og ekstra toppings såsom bacon.

Køleskabet er fyldt med "tag selv" drikkevarer og betalingen foregår ved bestilling.

Andre spisesteder