Picture

Brdr. Price Restaurant

TV-kokkebrødrene Adam og James Price har skabt deres restaurant ud fra de ønsker, de selv har til en god restaurantoplevelse - og mon ikke Brdr. Price helst vil spise under åben himmel på en lun sommeraften? Til Brdr. Price Restaurant i Rosenborggade hører en af byens skønneste gårdhaver, hvor der serveres ude, når vejret tillader det. Terrassen er åben både til frokost og aften.   Her kan man fx få Brdr. Prices berømte pommes frites, muslinger, en stor, krogmodnet bøf - eller hvad med kaviar eller østers og champagne?

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD HER

Picture

FIAT

Når man ser den lille indgang til FIAT på Kongens Nytorv, skal man ikke lade sig narre. To skridt inde ad døren er de store armbevægelser i gang. En ægte italiener er rykket ind i hjertet af København og kalder sig Trattoria FIAT, som er det officielle kælenavn for Fondazione Italiana Alimentari Totale.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD HER

Picture

Hyggelig italiensk gårdhave

I snart 20 år har Ellis Lolli drevet La Buca degli Artisti sammen med sønnen Guido. Restauranten er ikke blot berømt blandt kendere for at være en af de ypperste repræsentanter for det italienske hverdagskøkken herhjemme – det er også et yndet udflugtsmål for nogle af de hotteste internationale stjerner i showbiz, når de besøger København. Blandt dem, der har været forbi, kan nævnes Cliff Richard, Bruce Springsteen, Janet Jackson, Kylie Minogue, Nick Cave og Harry Belafonte, som alle har været så søde at kvittere for den gode mad med et signeret billede af dem selv. 

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD HER

Picture

Hyggelig gårdhave ved Kongens Nytorv

Det klassiske steakhouse Hereford Steak i Store Kongensgade laver saftige bøffer af god kvalitet. Du vælger din udskæring og får et lille kort, hvor du udfylder hvordan bøffen skal steges og hvilket tilbehør, du ønsker til. Hele sommeren kan du nyde din mad i den hyggelige gårdhave midt i byen.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD HER

Picture

Smukkeste gårdhave på Frederiksberg

Restaurant Allegade 10 en af Danmarks ældste restauranter Anno 1780. De flere hundrede år gamle lokaler er sat i stand i lyse farver, men med den gammeldags stil bibeholdt, og foran restauranten er der åbnet for udeservering i godt vejr. Allégade 10 har desuden adskillige selskabslokaler og en skøn gårdhave, som egner sig til afholdelse af små og store selskaber.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD HER