5 fantastiske gårdhaver i København_3

Restaurant Riz Raz

Spis grøn mad i grønne omgivelser i Restaurant Riz Raz hyggelige gårdhave i Københavns St. Kanikkestræde. Restauranten har både en skøn terrasse foran i gågaden og bagved i en solrig og læfuld gårdhave. Buffeten og menukortet er fyldt med lækre grønne retter til frokost og aften samt gode proteinrige retter med fisk, fugl, okse, lam og kylling. Riz Raz er kendt for sit plantebaserede køkken igennem årtier og i rigelige mængder med hjemmebagt brød til og læskende drikke. Her er rigtig god plads, skulle man have samlet vennerne eller familien til fællesspisning.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD HER

5 fantastiske gårdhaver i København_1

Pintxos

Her i den hyggelige restaurant kan man få smagsfulde tapas tilberedt af erfarne spanske kokke. Restauranten er elegant og moderne indrettet i moderne dæmpede toner. Udenfor er en stor dejlig terrasse i gårdhaven, som indbyder til hygge med mad og drikke når vejret tillader.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD HER

Picture

Hyggelig italiensk gårdhave

La Buca degli Artisti ligger i Vanløse og er en vigtig del af de italienske køkkener i København, selvom den ikke ligger i hjertet af Hovedstaden. Her er gode parkeringsmuligheder og en hyggelig lille gårdhave, hvor smagsløgene forkæles hele sommeren. Restauranten er ikke blot berømt blandt kendere for at være en af de ypperste repræsentanter for det italienske hverdagskøkken herhjemme – det er også et yndet udflugtsmål for nogle af de hotteste internationale stjerner i showbiz, når de besøger København. Blandt dem, der har været forbi, kan nævnes Cliff Richard, Bruce Springsteen, Janet Jackson, Kylie Minogue, Nick Cave og Harry Belafonte, som alle har været så søde at kvittere for den gode mad med et signeret billede af dem selv. 

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD HER

Picture

Smukkeste gårdhave på Frederiksberg

Restaurant Allegade 10 en af Danmarks ældste restauranter Anno 1780. De flere hundrede år gamle lokaler med højt til loftet, er frisket op med lysere farver, men stadig med en vis romantik i den bagerste del af restauranten. Spiseområdet lige indenfor døren, nær den store opsigtsvækkende bar, får masser af lys ind fra de mange vinduer ud til den pragtfulde gårdhave, som pyntes op med blomster hele sommeren. Allégade 10 har desuden selskabslokaler med udgang til egen terrasse, det ene med en scene og enorme vinduespartier. Når der dækkes op her med runde borde, hvide duge og lys er der lagt op til den helt store begivenhed.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD HER

5 fantastiske gårdhaver i København_2

Oase omkranset af det ældre København

Hele sommeren er liv og glade dage i gårdhaven hos Bobo Food studio overfor Magasin Du Nord. Bag restauranten højt hævet over gadeplan er den skønneste træterrasse mellem de høje bygninger, som minder om en ældre Københavnsk gårdhave med de gamle mure og vinduer, dog med moderne møbler. Her arrangeres storskærm til nogle sportsbegivenheder og det har sin charme at kunne sidde udendørs med god service i lækre omgivelser. 
LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD HER