Nordeuropas største street food-marked, Reffen, har brugt de mørke måneder på at test-smage, bygge og booke og gøre alt klar til en ny sæson med street food fra alle verdenshjørner, musik og international stemning på kajkanten.

I år kan Reffen blandt andet byde på øl fra eget bryggeri, et musikprogram med tårnhøje ambitioner (store navne er allerede booket) og nye spiseoplevelser som nordamerikansk street food, argentinske lomito-sandwiches, prisvindende iranske simreretter og meget mere.

Nordens største street-food marked Reffen åbner 22. marts_2

Der er altså meget at fejre, og det gør Reffen hele åbningsweekenden, hvor den står på DJs, live jazz, rundvisning (med smagsprøver) i bryggeriet, tilbud på vin og øl samt tonsvis af god stemning.

I den bedste reffenske ånd diskes op med en masse nyt og spændende på havnekajen i år.

Glæd jer til at nyde mange solskinsstunder i Reffens nye grønne oaser, smagfulde spiseoplevelser fra nye køkkener, frisktappet øl fra eget bryggeri og et musikprogram med tårnhøje ambitioner.

Meget er nyt, men udsigten over vandet og den helt unikke Reffen-stemning forbliver, som vi elsker dem bedst. Der er med andre ord meget at fejre og skåle for under hele åbningsweekenden som starter fredag den 22. marts 2024.

Nordens største street-food marked Reffen åbner 22. marts_1