Foran kameraet i et køkken i Silkeborgs bymidte, iført sin kokkejakke og med et smil, der vidner om hendes passion for faget, forbereder Sisse sig på at dele sin ekspertise. Omgivet af et arsenal af farverige ingredienser og gourmet-is, er hun klar til at tage os med på en rejse ind i dessertens verden, hvor kreativitet og smagsoplevelser mødes.

Dessert-eventyr i vente: Tidligere landsholdskok og Kastbergs Is indgår nyt samarbejde_1

Kreativt partnerskab i videoformat

Sisse Pernille Busk er til daglig souschef ved Knudhule Badehotel i det naturskønne Søhøjland.
Her har hun gjort det søde køkken til sit domæne. Med både flair og dygtighed har hun arbejdet
sig op til at stå i spidsen for hotellets dessertkort, hvor hendes talent for at blande tradition og
innovation skinner igennem.

Nysgerrighed og en åben indstilling til nye muligheder driver Sisse Pernille Busks kulinariske karriere fremad. Da Kastbergs Is pludselig lagde et samarbejde på bordet, slog Sisse til. En enestående chance for at udleve sin passion for det søde køkken - bare i nye, spændende rammer. 

Hos Kastbergs Is skal Sisse nemlig agere frontfigur og primus motor i at producere inspirerende dessert videoer til ismejeriets digitale platforme. En rolle, der presser hende ud af sin komfortzone.

Her skal hun trække på hele sit talent og sine års erfaring fra køkkenet for at inspirere andre kokke med sin kreativitet og sine innovative opskrifter:

- Samarbejdet med Kastbergs Is er en helt unik chance for mig til at dele min store passion for det søde køkken. Jeg glæder mig til at bruge min viden til at vise nye sider af desserter og forhåbentlig inspirere andre til at eksperimentere. Selvom det bliver en stor udfordring at stå foran kameraet, er det en fantastisk mulighed, jeg ser frem til, siger Sisse Pernille Busk.

Fra landshold til live-konditor

Sisse Pernille Busks evner i køkkenet tog for alvor fart, da hun repræsenterede Danmark på
kokkelandsholdet:

- Det var i den periode, jeg lærte at skærpe mine færdigheder og tænke kreativt under pres. Jeg fik værdifuld erfaring, perfektionerede mine teknikker og kunne nørde igennem, reflekterer Sisse.

Tiden på landsholdet blev et stærkt fundament for hendes udvikling som både kok og konditor og kommer også til at have betydning, når Sisse indtager sin nye rolle hos Kastbergs Is.

Hun er bevidst om, at hun nu skal operere på en ny arena, ikke alene ved at formidle foran et
kamera, men også fordi hun skal repræsentere Kastbergs Is på fødevaremesser:

- Jeg tror, at mine oplevelser fra kokkelandsholdet har udstyret mig med de færdigheder, der er nødvendige for at formidle min passion for desserter effektivt. Det at stå foran kameraet og at
interagere med publikum på messer kræver både forberedelse, koncentration og præcision. Noget, som konkurrencer blandt andet har forberedt mig godt på, siger hun.

'Sisse Pernille Busk uddyber videre:

- At møde gæster direkte på messerne og dele mine tips og opskrifter er en fantastisk mulighed. Det giver mig en platform til at demonstrere, hvordan man med de rette ingredienser kan skabe noget ekstraordinært. Det handler ikke kun om smagen, men også om at fortælle historien bag hver ret og de teknikker, der anvendes. Og det er jo det, der motiverer mig. Jeg ser derfor mit samarbejde med Kastbergs Is være i naturlig forlængelse af min tid på kokkelandsholdet, siger Sisse.

Dessert-eventyr i vente: Tidligere landsholdskok og Kastbergs Is indgår nyt samarbejde_2

Udvalgte desserter fra konditoren

I køkkenet, med kameraet rullende, står Sisse Pernille Busk med selvsikker ro klar til at dele to af sine yndlingsdesserter:

- Vi skal i dag kaste os over en chokoladetærte og en pæredessert, indleder hun, klar med alle ingredienserne til den første opskrift. Sisse forklarer, at chokoladetærten er en balanceakt mellem det intense og det forfriskende. Sisse har valgt denne dessert for dens universelle appel, og fordi hun ved at tilføje passionsfrugt kan forvandle den til en dessert uden sæsonmæssige begrænsninger:

- Chokolade og karamel er klassikere, men det er den overraskende syrlighed fra passionsfrugten, der fuldender oplevelsen, forklarer Sisse.

Næste indslag er pæredesserten, en hyldest til efteråret, hvor Sisse fremhæver pærens mangfoldighed:

- Pære giver os en rig palet af teksturer og smage at lege med, siger hun og viser, hvordan man kan kombinere forskellige tilberedningsmetoder for at opnå en dessert, der både er kompleks og tillokkende.

Sisse Pernille Busk viser gennem hele sessionen sin passion og dygtighed inden for konditorfaget. Hendes nysgerrighed og evne til at udforske de mange smagsnuancer, som årstiderne bringer, har tydeligvis formet hendes tilgang.

- Det at arbejde med Kastbergs Is har åbnet nye døre for mig, ikke kun som kok, men også som formidler, siger hun.

Mens kameraet slukkes, og køkkenet langsomt falder til ro, reflekterer Sisse over de muligheder, der ligger foran hende:

- Jeg ser frem til at fortsætte min rejse med Kastbergs Is, hvor jeg kan prøve mig selv af som kok og konditor på helt nye måder, samtidig med forhåbentlig at kunne inspirere endnu flere mennesker til at fordybe sig i denne del af gastronomien, slutter Sisse Pernille Busk.


LÆS FLERE ARTIKLER OG GUIDES PÅ SPISELIV