Gode italienske restauranter i København

Italiensk Trattoria nær Nørreport

Trattoria Sud på Frederiksborggade, nær Israels Plads, er åben alle dage til aften og i weekenden også til frokost. Her tager brødrene Andrea og Pachi imod sine gæster med italiensk værtsskab og god hjemmelavet hverdagsmad til hele familien. Restauranten er i sær kendt for sit bræt fyldt med små hjemmelavede tapas anretninger og Mama´s hjemmelavet italiensk pølse (Salsiccia) som hovedingrediens i en af husets lækre pastaretter med skovsvampe. Er du lidt tosset med vin, så rummer huset et vinskab med eftertragtede vine fra bl.a. Sassicaia og Masseto.

7 gode bud på en Italiensk restaurant i København_3

Italiensk Ostería på Christianshavn

Specialiteter fra alle regioner i Italien og lavet med det bedste håndværk og selvfølgelig fra bunden af sæsonens råvarer. Rufino Ostería ligger i gåafstand til Metroen, i en stor kælder med masser af vinduer op til gaden. Hernede gemmer sig en oase af italiensk mad og et bredt sortiment af vine på glas. Stemningen er munter og hyggelig, køkkenet åbent og betjeningen kyndige vejledere i mad og vin på en hjemlig facon. Her er fællesborde, højborde og flere spisebar pladser.

7 gode bud på en Italiensk restaurant i København_1

Italiensk til den helt store charmeoffensiv

Hvis nogen skal imponeres, og den skal have fuld gas på italiensk, er der ingen vej uden om Vanløse, hvor La Buca har holdt den italienske fane højt igennem årtier, både på maden og vinen. Restauranten har en intim atmosfære og tjeneren er altid nær til at bringe god service til bordet. Folk med hang til store vine valfarter til denne lille italienske perle, da få restauranter kan byde ind med så unikke vine som La Buca har gjort det i årtier. Om sommeren åbner gårdhaven op for hyggelige aftener med mad, vin og godt selskab.

Gode italienske restauranter i København_16

Venedig møder Nyhavns kanaler - en italiensk restaurant i København

Hos Restaurant Venezia serveres mad til hele familien til frokost og aften i rustikke stuer med flotte venezianske vægmalerier og på den store terrasse, hvor der også er kælet for detaljen med hyggelig belysning og beplantning i Nyhavn. Venezias køkken er åbent alle dage og laver velsmagende pastaretter, fisk, steak og de skønneste pizza.  Hvis maden ikke lokkede dig derhen af sig selv, så skal du komme for belliggenheden! Centralt i Nyhavn, er Restaurant Venezia dermed i midten af festen og du kan være sikker på altid at gå derfra i godt humør.

7 gode bud på en Italiensk restaurant i København_4

Beviamo - skal vi hygge på Østerbro

Hyggen er glæden ved dejligt selskab, lækker mad og god vin - det får du her hos Beviamo på Nordre Frihavnsgade, lige i hjertet af Østerbro. Beviamo er en stor vinbar med god hjemmelavet italiensk mad og betjeningen er dygtige til at sammensætte maden og vinen. Menukortet er lille men rigtig godt og de fleste vine fåes på glas, så der er rig mulighed for et enkel glas på en hverdag eller den helt store winetasting. Og er man til live musik, kommer Jazzduoen hver torsdag - de spiller på terrassen på de lune aftener og ellers i restauranten. 


                                SE FLERE GUIDES PÅ SPISELIV.DK/GUIDES