Picture

Frokost i solen på Frederiksberg

MG Petersens Gamle Familiehave på Pile Allé har i over 160 år været beværtning for gæster til Frederiksberg Slotshave og nu også for tilhængere af god, gedigen dansk mad til alle aldre.

Her lever de danske madtraditioner nemlig i bedste velgående. På den idylliske adresse serveres blandt andet biksemad, stegt flæsk med persillesovs, bøf med løg, wienerschnitzel, æggekage og hele paletten af dansk smørrebrød. 

Med legeplads til de yngste, hyggepianist i hverdagene, livemusik i weekenderne og dansegulv til de danseglade er M. G. Petersens Gamle Familiehave et sted for hele familien og oplagt til fest. 

 

Der er plads til op til 700 gæster inde i den hyggelige, klassisk indrettede restaurant og ude i haven, som praktisk talt ligger midt i skoven.

 

 

Overdækket terrasse med udsigt til Christianshavns Vold

Ravelinen åbnede traditionen tro på dronningens fødselsdag den 16. april. Restauranten byder på den perfekte kombination af udendørs/indendørs/overdækket, for her er det hele. Fra Ravelinens kæmpe udendørs terrasse er der en smuk udsigt over Stadsgraven og Voldene på Christianshavn, og når vejrgudernes lune er mindre mildt, kan man stadig sidde ude på terrassen, som er overdækket og forsynet med varmelamper.    Til frokost kan man vælge fra et stort udvalg af danske smørrebrødsklassikere, og om aftenen er der klassisk danske og internationalt inspirerede retter på menuen. Alt er lavet fra bunden af ordentlige råvarer.  Picture

Frokost ved søerne

Med beliggenhed ned til søerne byder Cafe 22 indenfor til en god oplevelse, hvad enten du vil nyde en frisk kop kaffe, en let anretning, sammensætte en lækker to- eller tre-retters menu eller blot nyde en iskold øl i hyggelige omgivelser.

Vi tilbyder udendørs servering under de smukke kastanjetræer med udsigt over søen og Dronning Louises Bro såvel som indendørs servering i vores hyggelige, rustikke kælderlokaler.

 

Klassisk frokost på Frederiksberg

Den klassiske Frederiksberg-restaurant Allegade 10 er et rigtig dejligt sted til en udendørs frokost i solen.   På frokostkortet finder man klassiske danske retter og hjemmelavet smørrebrød uden for mange dikkedarer. Aftenkortet er også klassisk dansk, og Allégade 10s signaturret er den helstegte oksesteg, som serveres hel ved bordet, hvor man selv får lov at skære for. Derudover kan man få stegt flæsk med persillesovs, stegt rødspætte og andre kære klassikere.  

Italiensk frokost på ved Kongens Nytorv

En italiensk frokost på højt niveau kan for eksempel nydes på det italienske trattoria FIAT. Her er der ægte højrøstet italiensk stemning i to etager, som er gennemført smagfuldt indrettet. Restauranten er delt i to; spiseafdeling i den forreste del og vinbar i den bageste. I atriumgården mellem de to afdelinger ligger FIATs fantastiske gårdhave, og her kan man nyde en frokost i solen.   Det autentiske køkken laver ikke kun pizza bagt i ægte stenovn med brænde, men serverer et stort udvalg af antipasti og pastaer, samt kød, fjerkræ og fiskeretter.   Picture

Spis ude på Østerbro

 I hjertet af Østerbro – på Gunnar Nu Hansens Plads - finder du Kafe Kapers, der tilbyder udendørs såvel som indendørs servering. Hos Kafe Kapers har du om sommeren mulighed for at opleve vores fantastiske luksus brunch buffet, sammensætte en lækker to- eller tre retters menu, nyde en varm cafe latte, en iskold fadøl eller et glas vin.

Den hyggelige udendørs terrasse og top moderne pavillon byder på sol hele dagen, og med en central beliggenhed midt på Østerbro - tæt på Parken og Østre Gasværk - er det nemt at finde en parkeringsplads lige i nærheden.