Frokost i den gamle have på Frederiksberg

Spis frokost i solen i KøbenhavnMG Petersens Gamle Familiehave på Pile Allé har i over 160 år været beværtning for gæster til Frederiksberg Slotshave og nu også for tilhængere af god, gedigen dansk mad til alle aldre. Med legeplads til de yngste, hyggepianist i hverdagene, livemusik i weekenderne og dansegulv til de danseglade er M. G. Petersens Gamle Familiehave et sted for hele familien og oplagt til fest. 

Overdækket terrasse ved Christianshavns Vold

Spis frokost i solen i København_1

Restaurant Ravelinen byder på den perfekte kombination af udendørs/indendørs/overdækket, for her er det hele. Fra Ravelinens kæmpe udendørs terrasse er der en smuk udsigt over Stadsgraven og Voldene på Christianshavn, og når vejrgudernes lune er mindre mildt, kan man stadig sidde ude på terrassen, som er overdækket og forsynet med varmelamper.    Til frokost kan man vælge fra et stort udvalg af danske smørrebrødsklassikere, og om aftenen er der klassisk danske og internationalt inspirerede retter på menuen. Alt er lavet fra bunden af ordentlige råvarer.  

Frokost under kastanjetræerne

Spis frokost i solen i København_2

Med beliggenhed ned til søerne byder Cafe 22 på en god oplevelse, hvad enten du vil nyde en frisk kop kaffe, en let anretning, sammensætte en lækker to- eller tre-retters menu eller blot nyde en iskold øl i hyggelige omgivelser. Spis den gode mad under de smukke kastanjetræer med udsigt over søen og Dronning Louises Bro.

Klassisk frokost på Frederiksberg
Den klassiske Frederiksberg-restaurant Allegade 10 er et rigtig dejligt sted til en udendørs frokost i solen.   På frokostkortet finder man klassiske danske retter og hjemmelavet smørrebrød uden for mange dikkedarer. Aftenkortet er også klassisk dansk, og Allégade 10s signaturret er den helstegte oksesteg, som serveres hel ved bordet, hvor man selv får lov at skære for. Derudover kan man få stegt flæsk med persillesovs, stegt rødspætte og andre kære klassikere.  

Solrig stund på Østerbro

Spis frokost i solen i København_4I hjertet af Østerbro – på Gunnar Nu Hansens Plads - finder du Kafe Kapers, der tilbyder udendørs såvel som indendørs servering. Hos Kafe Kapers har du om sommeren mulighed for at nyde luksus brunch buffet, sammensætte en lækker to- eller tre retters menu, en varm cafe latte, en iskold fadøl eller et glas vin.