Cafe Phenix Gråbrødre torv
Cafe

Cafe Phenix Gråbrødre torv

Gråbrødre Torv 15 | 1154 København
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Cafe på Gråbrødre torv

2.

Hyggelig terrasse med pejse

3.

Cafe på første og bar i kælderen

Profil

God cafe med stor terrasse på Gråbrødre Torv

Pris
Frokost

119 - 149

Hovedret

119 - 249

Åbningstider

Mandag - onsdag: 11 - 23
Fredag - lørdag: 11 - 24
Søndag: 11 - 22

På det smukke Gråbrødre Torv har cafe Phenix fået en skøn beliggenhed med stor terrasse og en hyggelig lys restaurant indenfor med udsigt til torvet fra første salen. 

Cafe Phenix startede i Valby, senere på Frederiksberg og nu i hjertet af København. Cafe Phenix på Gråbrødre torv har sat populær retterne på menukortet, som deres marinerede kylling med yoghurt dressing, en lille mezze af huset´s specialiteter og en uundværlig klassiker Pasta mørbrad med cremet champignonsauce krydret med persille, forårsløg og parmesan på toppen. 

Herudover, er menukortet en god blanding af klassiske caferetter, salater, burger, sandwich og brunchtallerkener alle dage. Om aftenen fra kl. 17:00 er køkkenet klar til at der serveres oksemørbrad, kalve ribeye, laksesteak og surf´n turf. 

På Gråbrødre Torv er terrassen møbleret med komfortable kurvestole, moderne pejse, tæpper og terrassevarmere til de kølige dage. Her er hyggeligt og lunt nok til at nyde baren´s cocktails, som byder på Happy Hour torsdag til lørdag kl. 21 - 23 (2 cocktails for kr. 130,-)

Andre spisesteder