Picture

Gastroteket

På Gastroteket laves maden fra bunden. Hele dyret bliver brugt ud fra “Nose2tail” princippet og kommer altid fra lokale landbrug, som sætter en ære i smag og dyrevelfærd. Udover maden, er alle møbler og inventar også lavet fra bunden, takket være husets team af dygtige håndværkere og designere. Det har skabt en helt unik indretning med masser af varme, hygge og afslappende atmosfære.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORDET HER

Picture

Sortebro Kro

Hovedfokus her er på smagen frem for en bestemt køkkenstil. Det betyder, at køkkenet tager udgangspunkt i selve råvarerne og deres enkelte fordele og styrke, og opbygger menuen efter dette. ”Smagens Køkken og et moderne egnskøkken” kalder Sortebro Kro selv denne stil, som skaber rammen om det gode måltid.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD

8 lækre spisesteder i Odense

Restaurant Grand

Restaurant Grand henter inspiration fra det dansk/franske og menukortet afstemmes hver måned efter sæsonens råvarer. Her er 6 serveringer at vælge i mellem, alle centreret omkring en enkelt idé, stemning eller råvare. Restaurant Grand har indgået i et samarbejde med Eventyrligt og sammensætter nu komplekse øl menuer der er på niveau med vinmenuerne og højner dermed spiseoplevelsen. Ligesom med maden, kan der vælges det antal glas fra fra vin- og ølmenuen man ønsker.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD

Picture

Cafe Chino

Cafe Chino henter sine så vidt muligt sine råvarer fra lokale leverandører, for at sikre friskhed og den gode smag. Menukortet er meget fleksibelt, da din brunchtallerken eller dit Charcuterie bræt kan se ud præcis som du ønsker det. Derudover er her et godt og bredt cafe kort, men altsammen baseret på gode lokale råvarer og lavet fra bunden.

LÆS MERE OM CAFEEN OG BOOK BORD

8 lækre spisesteder i Odense_3

Kong Volmer

Kong Volmer er en erklæret frokostrestaurant. Her er man specialiseret i klassisk dansk smørrebrød og frokostretter og udover de gode gamle klassikere, finder køkkenet hele tiden på nye og personlige kreationer, som kommer på den jævnligt opdaterede smørrebrødsseddel. Omkring højtiderne inklusiv Valentins Day og Krebsegilder, er her aftenåbent med populære aftenretter på kortet og altid god stemning.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD

8 lækre spisesteder i Odense_1

Olivia Brasserie 

Morgenen starter med frisk brød og kaffe, kagemontren fyldes med lækkerier og køkkenet gør klar til at forkæle gæsterne med franske frokostretter og brasserie om aftenen. Menukortet er mest fransk, men krydres med internationale overraskelser. 

LÆS MERE OM KROEN OG BOOK BORD

8 lækre spisesteder i Odense_2

Pasfall

Køkkenet er fransk inspireret, med plads fornyelse og kraftige med rødder i det fynske, som inspirerer i høj grad, når det gælder råvarevalg fra nærområdet. Hos Pasfall kan man nemlig både opleve boghvedechips, rygeosten og den fynske klassisker, brunsvigeren – alt sammen tilberedt med øje for fornyelse og gastronomi.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD