Picture

Gastroteket

På Gastroteket laves maden fra bunden. Hele dyret bliver brugt ud fra “Nose2tail” princippet og kommer altid fra lokale landbrug, som sætter en ære i smag og dyrevelfærd. Udover maden, er alle møbler og inventar også lavet fra bunden, takket være husets team af dygtige håndværkere og designere. Det har skabt en helt unik indretning med masser af varme, hygge og afslappende atmosfære.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORDET HER

Picture

Bryggeri Flakhaven

På Bryggeriet Flakhaven tages der udgangspunkt i øllet og øllet er godt! Det betyder, at øllet altid møder maden, enten som en anbefalet øl-menu eller som ingrediens i maden. Derfor kan du forvente en unik øl og mad-oplevelse, både til frokost og aften. Hver måned tilpasser køkkenchefen menukortet, så det matcher årstidernes luner og udnytter de skiftende råvarer. Om frokosten hersker Bettina med sit Smørrebrød, som er kreeret fra bunden og på friskbagt brød.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORDET HER

Picture

Restaurant Under Lindetræet

En eventyrlig kulturmiddag vil Restaurant Under Lindetræet gerne forkæle dig med, inden eller efter en stor oplevelse på Odeon Odense eller Odense koncerthus. Husets signaturmenu, Eventyrmenuen, er udgangspunktet når du skal have en kulturmiddag – dit ankomsttidspunkt er med til at bestemme, hvor mange serveringer du og dine medspisere kan nå at nyde. Alt efter hvornår du ankommer – og hvornår dit arrangement begynder – sørger Under Lindetræet for, at der bliver valgt det rigtige antal retter og glas vin, så I kan nå det hele, uden nogensinde at komme i tidsnød.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORDET HER

Picture

Sortebro Kro

Hovedfokus her er på smagen frem for en bestemt køkkenstil. Det betyder, at køkkenet tager udgangspunkt i selve råvarerne og deres enkelte fordele og styrke, og opbygger menuen efter dette. ”Smagens Køkken og et moderne egnskøkken” kalder Sortebro Kro selv denne stil, som skaber rammen om det gode måltid.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD

Picture

Restaurant Grand

Restaurant Grand henter inspiration fra det dansk/franske og menukortet afstemmes hver måned efter sæsonens råvarer. Her er 6 serveringer at vælge i mellem, alle centreret omkring en enkelt idé, stemning eller råvare. Restaurant Grand har indgået i et samarbejde med Eventyrligt og sammensætter nu komplekse øl menuer der er på niveau med vinmenuerne og højner dermed spiseoplevelsen. Ligesom med maden, kan der vælges det antal glas fra fra vin- og ølmenuen man ønsker.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD

Picture

Cafe Chino

Cafe Chino henter sine så vidt muligt sine råvarer fra lokale leverandører, for at sikre friskhed og den gode smag. Menukortet er meget fleksibelt, da din brunchtallerken eller dit Charcuterie bræt kan se ud præcis som du ønsker det. Derudover er her et godt og bredt cafe kort, men altsammen baseret på gode lokale råvarer og lavet fra bunden.

LÆS MERE OM CAFEEN OG BOOK BORD

Picture

Kong Volmer

Kong Volmer er en erklæret frokostrestaurant. Her er man specialiseret i klassisk dansk smørrebrød og frokostretter og udover de gode gamle klassikere, finder køkkenet hele tiden på nye og personlige kreationer, som kommer på den jævnligt opdaterede smørrebrødsseddel. Omkring højtiderne inklusiv Valentins Day og Krebsegilder, er her aftenåbent med populære aftenretter på kortet og altid god stemning.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD

Picture

Den Gamle Kro

Den Gamle Kro tilbyder det bedste fra det danske og franske køkken, her lægges vægt på kvalitet, friske råvarer og ægte håndværk. Her bruges sæsonens råvarer, hvilket helt bogstaveligt betyder, at om sommeren er der friske ærter til kroens Wienerschnitzel, om vinteren er det rodfrugter. Til frokost er her bl.a. højt belagt smørrebrød, sildetallerken, fynsk røgeost, samt diverse lune anretninger og dejlige desserter til at runde måltidet af med.

LÆS MERE OM KROEN OG BOOK BORD