Kong Volmer er en erklæret frokostrestaurant. Her er man specialiseret i klassisk dansk smørrebrød og frokostretter og udover de gode gamle klassikere, finder køkkenet hele tiden på nye og personlige kreationer, som kommer på den jævnligt opdaterede smørrebrødsseddel.
Smørrebrød kan også bestilles to go - se smørrebrødslisten på hjemmesiden.
For de småsultne eller dem som har svært ved at vælge, er der Hapsere. Hapsere er små stykker smørrebrød, så man kan vælge en god variation af de kolde og dermed en oplevelse af at have fået tapas på dansk.
Maden er vellavet og ikke mindst hjemmelavet og placeringen kunne ikke være bedre, lige midt i Brandts Passage tæt på Odenses kulturliv og shopping.
Hold øje med alle de traditionelle højtider, da Kong Volmer hvert år fejre alt lige fra Påsken, Mortensaften, Julen, Vildtaftener, Sildebordet til Øllet og Snapsen.
Kong Volmer laver også mad ud af huset, både til møder, frokostordning og selskaber og så kan man booke restauranten eller selskabslokalet på første sal til private/firma arrangementer.
Kong Volmer er også åbnet i Svendborg.