5 gode steder at spise frokost i solen_2Cafe Nöa´h
I et moderne boligområde finder man en lille grøn oase lige ved vandet med masser af udepladser og et grønt og økologisk fokus i køkkenet. Dagen kunne med fordel starte hos Cafe Nöa´h med en dejlig brunch med forfriskende juicer og smoothies. 

5 gode steder at spise frokost i solen_3Kompasset
I den roligere ende af Nyhavn hos Restaurant Kompasset kan man til frokost nyde lækkert moderne smørrebrød på den hyggelige terrasse med god service og udsigt til bådene i Nyhavn. 

5 gode steder at spise frokost i solen_9

Restaurant Le Pavé

Nyd lækkert smørrebrød og frokost retter hos Le Pavé med udsigt til livet på det smukke Gråbrødre Torv. Terrassen er pyntet med friske blomster hele sommeren og restauranten i kælderen er dejlig sval. 

5 gode steder at spise frokost i solen_10

Restaurant Accanto

Italiensk restaurant med stenovns pizza, pastaretter og kød- og fiskeretter til frokost og aften. Accanto sørger godt for sine gæster på den hyggelige terrasse på livlige Kultorvet.

5 gode steder at spise frokost i solen_12

Cafe Trold

Hyggelig og mangfoldig cafe på Vesterbro Torv med stor terrasse på torvet. Menukortet er en god blanding af klassiske caferetter, salater, burger, sandwich og brunchtallerkener alle dage. Og selvfølgelig altid god kaffe eller en forfriskende cocktail. Læs mere om Trold her

SE FLERE GUIDES PÅ SPISELIV