5 gode steder at spise frokost i solen_7John & Woo Nordhavn 

Med fri udsigt til vandet, masser af sol, mulighed for en dukkert og et velsmagende måltid i restauranten, er Restaurant John & Woo et oplagt valg på en dejlig solskinsdag. John&Woo ligger i kort afstand fra toget og parkering.

5 gode steder at spise frokost i solen_2Cafe Nöa´h
I et moderne boligområde finder man en lille grøn oase lige ved vandet med masser af udepladser og et grønt og økologisk fokus i køkkenet. Dagen kunne med fordel starte hos Cafe Nöa´h med en dejlig brunch med forfriskende juicer og smoothies. 

5 gode steder at spise frokost i solen_3Kompasset
I den roligere ende af Nyhavn hos Restaurant Kompasset kan man til frokost nyde lækkert moderne smørrebrød på den hyggelige terrasse med god service og udsigt til bådene i Nyhavn. 

5 gode steder at spise frokost i solen_9

Restaurant Le Pavé

Nyd lækkert smørrebrød og frokost retter hos Le Pavé med udsigt til livet på det smukke Gråbrødre Torv. Terrassen er pyntet med friske blomster hele sommeren og restauranten i kælderen er dejlig sval. 

5 gode steder at spise frokost i solen_10

Restaurant Accanto

Italiensk restaurant med stenovns pizza, pastaretter og kød- og fiskeretter til frokost og aften. Accanto sørger godt for sine gæster på den hyggelige terrasse på livlige Kultorvet.

5 gode steder at spise frokost i solen_11

Cafe Phenix

Klassisk cafe på Gråbrødre Torv med dejlig terrasse ud til torvet. Menukortet er en god blanding af klassiske caferetter, salater, burger, sandwich og brunchtallerkener alle dage. Og selvfølgelig altid god kaffe eller en forfriskende cocktail.

SE FLERE GUIDES PÅ SPISELIV