5 gode steder at spise frokost i solenBuvette Nordhavn

Med fri udsigt til vandet, masser af sol, mulighed for en dukkert og et velduftende rotisserie i restauranten er Restaurant Buvette et oplagt valg på en dejlig solskinsdag. Buvette ligger i kort afstand fra toget og parkering.

5 gode steder at spise frokost i solen_2Cafe Nöa´h

I et moderne boligområde finder man en lille grøn oase lige ved vandet med masser af udepladser og et grønt og økologisk fokus i køkkenet. Dagen kunne med fordel starte hos Cafe Nöa´h med en dejlig brunch med forfriskende juicer og smoothies. 

5 gode steder at spise frokost i solen_3Kompasset

I den roligere ende af Nyhavn hos Restaurant Kompasset kan man til frokost nyde lækkert moderne smørrebrød på den hyggelige terrasse med god service og udsigt til bådene i Nyhavn. 

5 gode steder at spise frokost i solen_4Restaurant Frihavn

Kan en gammel togstation virkelig flyttes? Ja det kan den og nu er det ikke togene som rumstere i huset men lækkert smørrebrød og klassiske anretninger, serveret med et smil og et glimt i øjet. Restaurant Frihavn ligger på Amerika Plads med god parkeringskælder og dejlige omgivelser.

Spiseliv ØstersThe Modern Cafe & Brasserie

Hyg på en afslappet cafe og brasserie på Sankt Annæ Plads nær Nyhavn. The Modern sørger godt for sine gæster fra morgenkaffen til aftensmaden og terrassen foran er hyggelig og omgivet af masser af grønne arealer.

SE FLERE GUIDES PÅ SPISELIV