Restaurant Kompasset
Restaurant

Restaurant Kompasset

Nyhavn 65, stuen | 1051 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Moderne Smørrebrød

2.

Specialøl fra danske bryggerier

3.

Æstetisk og velsmag

Profil

Moderne fortolkninger af klassisk dansk smørrebrød kombineret med specialøl. 

Pris
Frokost

85 - 115

Hovedret

160 - 200

Menu

250 -

Åbningstider

Alle ugens dage: 11:30 - 22:00
Køkkenet lukker kl. 21:00, men fredag og lørdag kl. 22:00

Det siger gæsterne
4.7

powered by

Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.3 4.3
Spiseliv logo
4.5

Spiseliv Rating 4.5

Kompasset er opkaldt efter beliggenheden i Nyhavn 65, der tidligere har huset tre sejl, flag- og kompasmagere. I Kompasset er missionen at forene moderne smørrebrød og dansk øl på smukkeste vis. På kortet finder du derfor altid 10 stykker smørrebrød parret med øl fra danske bryghuse.

Måltidsoplevelser med moderne fortolkninger af klassisk dansk smørrebrød kombineret med de helt rigtige specialøl. 

Køkkenchef er Thilde Gilling, som er vendt hjem til danske gryder efter en årrække i Oslo hos Akersberget/Ølakademiet, som køkkenchef i Kolonihagen i Frogner og som køkkenchef hos Brewdog i Oslo. På alle restauranter dyrkede hun mødet mellem det gode glas øl og det veltilberedte måltid. Det er også inspirationen til menuen i Kompasset: basen i det mørke, maltholdige brød og sæsonens råvarer, komplementeret af øllen.

Restauranten bekender sig ikke til noget særligt nordisk eller dansk dogme, så det klassiske smørrebrød er indimellem udsat for inspiration fra især japanske og asiatiske elementer. I modsætning til mange andre smørrebrødsrestauranter serverer Kompasset også smørrebrød til aften. 

Den skandinavisk indrettede restaurant ligger i stuen af bygningen, som er over 400 år gammel. Restauranten har blot 30 siddepladser indenfor, så der er god plads ved bordene og en rolig stemning i de højloftede lokaler. Man sidder komfortabelt i de smukke designmøbler, og efter middagen er der mulighed for at drikke kaffen i sofaerne i restaurantens lounge. Kompasset råder over 70 siddepladser udenfor, så der er også rig mulighed for at få en plads i solen og nyde den rolige stemning og folkelivet helt nede i bunden af Nyhavn.

Andre spisesteder