Kompasset

Kompasset

Nyhavn 65, stuen | 1051
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

2.

3.

Det siger gæsterne
4.8

powered by

Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.3 4.5
Profil

Smukt indrettet restaurant med fokus på moderne smørrebrød og mikrobryg i Nyhavn

Pris
Frokost

85 - 115

Hovedret

160 - 200

Menu

250 -

Åbningstider
Restaurant
Søndag til torsdag: 11.00-22.00
Fredag & lørdag: 11.00-23.00

Køkken
Søndag til torsdag: 11.30-21.00
Fredag & lørdag: 11.30-22.00

Kompasset er opkaldt efter beliggenheden i Nyhavn 65, der tidligere har huset tre sejl, flag- og kompasmagere. I Kompasset er missionen at forene moderne smørrebrød og dansk øl på smukkeste vis. På kortet finder du derfor altid 10 stykker smørrebrød parret med øl fra danske bryghuse.

Køkkenchef er Thilde Gilling, som er vendt hjem til danske gryder efter en årrække i Oslo hos Akersberget/Ølakademiet, som køkkenchef i Kolonihagen i Frogner og som køkkenchef hos Brewdog i Oslo. På alle restauranter dyrkede hun mødet mellem det gode glas øl og det veltilberedte måltid. Det er også inspirationen til menuen i Kompasset: basen i det mørke, maltholdige brød og sæsonens råvarer, komplementeret af øllen.

Restauranten bekender sig ikke til noget særligt nordisk eller dansk dogme, så det klassiske smørrebrød er indimellem også udsat for inspiration fra især japanske og asiatiske elementer. I modsætning til mange andre smørrebrødsrestauranter serverer Kompasset også smørrebrød til aften. Den smagfuldt indrettede restaurant ligger i stuen af bygningen, som er over 400 år gammel. Restauranten har blot 30 siddepladser indenfor, så der er god plads ved bordene og en rolig stemning i de højloftede lokaler. Man sidder komfortabelt i de smukke designmøbler, og efter middagen er der mulighed for at drikke kaffen i sofaerne i restaurantens lounge. Kompasset råder desuden over 70 siddepladser udenfor, så der er også rig mulighed for at få en plads i solen og nyde den rolige stemning og folkelivet helt nede i bunden af Nyhavn.

Bestil bord på Kompasset

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Kompasset