Cafe Nöa´h
Cafe

Cafe Nöa´h

Viggo Kampmanns Plads 5 | 2300 København S
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Økologi og bæredygtighed

2.

Terrasse med Vandudsigt

3.

Stand-up hver måned

Profil

Økologi og bæredygtighed fra morgen til aften på Islands Brygge

Pris
Hovedret

39 - 189

Åbningstider
Mandag – Torsdag 11.00– 21.00
Fredag – 11.00 – 23.00
Lørdag – 10.00 – 23.00
Søndag – 10.00 – 21.00

Cafe Nöa’h serverer god, ærlig mad. Konceptet er, at maden skal være sund og nærende – derfor bliver sæsonens friskeste råvarer dagligt hentet ind og tilberedt af stedets kokke. Der er fokus på økologi og bæredygtighed.

Cafeen er åben fra morgen til aften. Stedet er velbesøgt om morgenen, hvor der bliver serveret god kaffe, the og en skøn morgenmad. Til frokost serveres håndmadder med et nynordisk tvist, cafe-klassikere, grønne salater og farverige bowls, der er både nærende og mættende.

Til aften kan der bestilles flere fiskeretter, retter fra det store Middelhavsområde og en månedens ret. Vinkortet er lille, men godt.

Cafe Nöa’h er placeret ved Havnevigen ude på Islands Brygge. Det er et hyggeligt, urbant område med egen strand. I nærheden løber havnen og just bag nybyggeriets mure finder man Amager Fælled.

Indretningen er hyggelig og har en indbydende atmosfære, som man straks slapper af i. Belysningen er varm, det naturlige lysindfald stort og langs væggene vokser store, grønne planter.

Betjeningen er god og opmærksom, og der er et stort fokus på glade gæster. Stedet er oplagt til brunch med familie og venner, eller en god frokost eller middag, hvor prisniveauet er moderat, mens sundheden og beliggenheden er i top.

Andre spisesteder