Cafe Nöa´h
Cafe

Cafe Nöa´h

Viggo Kampmanns Plads 5 | 2300 København S
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Friske råvarer af høj kvalitet

2.

Terrasse, badestrand og is

3.

Cocktails med friske juicer

Profil

Sommerlig cafe med stor terrasse og badestrand på Islands Brygge

Pris
Hovedret

39 - 189

Åbningstider
Mandag – Torsdag 11.00– 21.00
Fredag – 11.00 – 23.00
Lørdag – 10.00 – 23.00
Søndag – 10.00 – 21.00

Cafe Nöa’h serverer god, ærlig mad. Konceptet er, at maden skal være sund og nærende – derfor bliver sæsonens friskeste råvarer dagligt hentet ind og tilberedt af stedets kokke. Der er fokus på økologi og bæredygtighed.

Cafeen er velbesøgt fra morgen til aften af glade gæster - nogle bruger sågar cafeen som hjemmearbejdsplads og nyder godt af den gode service og velsmagende mad. 

Til frokost serveres f.eks kartoffelmad, forskellige friske salater bl.a. med grillet Haloumi samt farverige bowls, der er både nærende og mættende.

De friskpressede juicer er helt fantastiske og kommer i flere variationer af tørstslukkende immun boostere. 

Til aften kan der bestilles flere fiskeretter, retter fra det store Middelhavsområde og en månedens ret. Vinkortet er lille, men godt.

Cafe Nöa’h er placeret ved Havnevigen ude på Islands Brygge. Det er et hyggeligt, urbant område med egen hvid sandstrand. I nærheden løber havnen og just bag nybyggeriets mure finder man Amager Fælled.

Indretningen er hyggelig og har en indbydende atmosfære, som man straks slapper af i. Belysningen er varm, det naturlige lysindfald stort og langs væggene vokser store, grønne planter.

Betjeningen er god og opmærksom, og der er et stort fokus på glade gæster. Stedet er oplagt til brunch/frokost med familie og venner, eller en aften med middag og cocktails, hvor prisniveauet er moderat, mens sundheden og beliggenheden er i top.

Andre spisesteder