God sushi restaurant på Østerbro

5 gode restauranter på Østerbro

Spis frisklavet sushi med masser af lækre smagsnuancer på Østerbro´s moderne og hyggelige sushi restaurant Karma Sushi. Godt pladseret på Trianglen ved busser, nær Østerport St. og i gå afstand til Parken. Og er man til chokolade, så skal man da lige prøve chokolade fontainen. Karma Sushi er åben til frokost og aften.

LÆS MERE OM KARMA SUSHI OG BOOK BORD

Italiensk restaurant på Østerbro

5 gode restauranter på Østerbro_5

Start aftenen med italiensk mad og vin hos Ristorante L`Imperatore på Østerbro, nær Parken, tæt på Trianglen og med gode parkeringsmuligheder. Restauranten er romantisk dækket op med stearinlys og duge på bordene, rustik og kunstneriske vægmalerier. Masser af god rustik italiensk mad og stemning, inden turen går til et event i Parken.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD

Hyggeligt spisested på Østerbro

5 gode restauranter på Østerbro_7

Dag H som ligger på Lille Triangel lige for enden af søerne, er en af Østerbros mest populære caféer, blandt andet på grund af den store udestilling og at der er sol fra morgen til aften. Dag H har åbent hver dag til morgenmad, brunch, frokost og aften, og menukortet består af en god blanding af caféretter og mere regulære restaurant retter.
LÆS MERE OM CAFEEN OG BOOK BORD

Italiensk lækkernæs fra morgen til sent

5 gode restauranter på Østerbro_4

Så er der god morgenmad til de morgenfriske fra kl. 7, lækker frokost og aftensmad samt vinbar om aftenen. Oluf´s Taverna spænder vidt men det hele giver mening, for det er rigtig god italiensk hverdagsmad samt sprøde pizzaer og toasts med velsmagende tilbehør. 

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD

Bistro og bar på Langeliniekajen

5 gode restauranter på Østerbro_8I udkanten af Østerbro huser Langelinie en top lækker restaurant med bistro mad og velassorteret bar. Riva Bistro & Bar et populært spisested i Rungsted havn har åbnet på Langeliniekaj med flot terrasse ud til vandet og moderne indrettet restaurant med spisebar. 

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD