God italiensk restaurant på Østerbro

Famo Metro er den tredje restaurant i den populære Famo-familie – der findes også en Famo på Vesterbro og en på Frederiksberg. Maden er enkel og rustik med smagen og råvarerne er i centrum.    Denne formel kombineret med et prisniveau, hvor mange har råd til at være med, har sikret den lille restaurantkæde solid succes. Maden laves på en brændefyret grill, hvor der steges både pattegrise, fjerkræ og andre lækkerier, som serveres sammen med grøntvarer importeret fra Italien og fisk hentet direkte ved kutteren i Sjællands Odde.  Picture

Ægte italiensk restaurant på Østerbro

Restauranten er oplagt til en romantisk aften. Der er tykke hvide duge, stearinlys og blomster på alle borde, mens væggene i restauranten er prydet af store vægmalerier fra gulv til loft. Et lille stykke Italien på Østerbro. På menukortet kan du dykke ned i italienske klassikere som spaghetti alle vongole (hjertemuslinger), ravioli med svampe og trøfler eller en sort risotto farvet med blæksprutteblæk. Hovedretterne byder på blandt andet grillet havbars, grillet lammekrone, oksemørbrad med svampesauce eller en stor grillet ribeye.et nemt at finde en parkeringsplads lige i nærheden.  

Picture

Kafe Kapers hyggelig Cafe på Østerbro

I hjertet af Østerbro – på Gunnar Nu Hansens Plads - finder du Kafe Kapers, der tilbyder udendørs såvel som indendørs servering. Hos Kafe Kapers har du om sommeren mulighed for at opleve vores fantastiske luksus brunch buffet, sammensætte en lækker to- eller tre retters menu, nyde en varm cafe latte, en iskold fadøl eller et glas vin.

Den hyggelige udendørs terrasse og top moderne pavillon byder på sol hele dagen, og med en central beliggenhed midt på Østerbro - tæt på Parken og Østre Gasværk - er det nemt at finde en parkeringsplads lige i nærheden. 

 Picture

Amerikansk burger restaurant på Østerbro

Der er dømt klassisk amerikaner-stemning. På menuen vælger du en af de spændende hjemmelavede burgervarianter, f.eks. klassikeren med cheddar og bacon eller den meget populære og dybt syndige The Governator med cheddar, bacon og onion rings. Eller hvad med en burgerversion af den klassiske flæskestegssandwich?  

Italiensk cafe ved Østerport