Roots vinbar på Østerbro
Vinbar

Roots vinbar på Østerbro

Østerbrogade 19 | 2100 København Ø
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Hyggelig vinbar i hjertet af Østerbro

2.

Italienske småretter og specialiteter

3.

Vin fra små producenter

Profil

Hyggelig vinbar lige mellem søerne og Trianglen

Pris
Åbningstider

Tirsdag - torsdag: kl. 14 - 22
Fredag: kl. 14 - 22
Lørdag: kl. 12 - 22

Roots vinbar er udsprunget af to vinimportører FuCo Wine og Giano Import, som sammen har gjort det til en livsstil, at udforske naturvine i hele verden og sprede budskabet om bæredygtighed, igennem vin og mad. Heraf er åbnet 3 skønne vinbarer, alle med stor faglighed, som i den grad kan udfordre erfarne vinfolk på smag. Den overordnede mission er dog, at give gæsterne en dejlig vin-oplevelse i lækre omgivelser og med nærværende service. 

Lige mellem Trianglen og Søerne finder man Roots Vinbar med en smal facade ud til gaden, men den hyggelige vin hule åbner sig op som man kommer ind og bliver modtaget med et smil af passionerede vinfolk, som hjertens gerne vil hjælpe sine gæster med at finde den rette vin og er man sulten, servere små lækre italienske anretninger og charcuterie til vinen. 

Vinbaren har både højborde og almindelige borde langs vinreolerne, som strækker sig fra gulv til loft og bagerst et stort spejl som giver stuen en dybde og rummelighed. De dæmpede farver bringer ro til nydelse af de forfriskende vine og lyst til at blive hængende til en hyggelig eftermiddag/aften på Østerbro. 

Borde kan reserveres online hvis man vil være helt sikker på at få plads samt se de forskellige  events fra Roots vinbarer.Andre spisesteder