Picture

Sortebro Kro - Odense

Sortebro Kro er kendt for sit `Smagens Køkken` og det gælder også når der serveres cafemad fra Krostuen på en dejlig sommerdag i den fortryllende have. Her er der plads til alle i den store have, hvor både stråhatte, solbriller og lattermilde folk mødes til frokost i det fri. Og har man lyst til mere natur, kan man træde ud af haven og ind i parken bag den Fynske landsby.

LÆS MERE OM KROEN OG BOOK BORD

Picture

Munkebo Kro

Munkebo Kro ligger smukt lige ud til Kerteminde Fjord, hvor man kan sidde på gårdspladsen og nyde udsigten så langt øjet rækker. Bag ved kroen finder man den skønneste have med store træer, blomster og hyggelige terrasser. Her kan man bl.a. nyde lækre tarteletter, frokostplatte og lige nu friske hvide asparges med Hollandaise.

LÆS MERE OMKROEN HER OG BOOK BORD

Picture

Herthadalen

Midt i skoven, med udsigt ud over søen, en bakket have med en 7 meter lang gynge, hængende fra et af de mange enorme træer, som gerne må krammes, kan man sidde på Herthadalens terrasse og give sig hen til naturens skønhed og lyde. Alle hverdage fra 18. juni - 31. august 2018 kan frokosten nydes her mellem kl. 12-16 (køkkenet lukker kl. 15:00)

LÆS MERE OM RESTAURANTEN HER OG BOOK BORD

Picture

Gamle Humlebæk Kro

Her er en idyllisk terrasse som emmer af hygge og danskhed. Hele dagen lyder der skønne toner fra højtalerne og roen der sænker sig såsnart man træder ind her er magisk. Frokostkortet byder på Smørrebrød, varme danske klassikere og ost. Hertil masser af snaps, øl og vin. 

LÆS MERE OM KROEN HER OG BOOK BORD

Picture

Ribhouse Hillerød

En uovertruffen udsigt over søen til Slottet med sejlende både og fugleliv. Her er en terrasse i flere niveauer, hvorfra en frisk salatbar, saftige frokostbøffer eller grillet laks kan nydes.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN HER OG BOOK BORD

Picture

Frilandsmuseets cafe

Cafeen er åben for Frilandsmuseets gæster i museets åbningstid. Her fåes gode klassiske caferetter og i weekender og helligdage er der også brunchbuffet. Alternativt kan man forudbestille en picnickurv, som fås i mange forskellige varianter, og kan tages med rundt i parken.

LÆS MERE OM CAFEEN HER OG BOOK BORD

Picture

La Dolce Vita - Helsingør

Når vejret tillader, kan man nyde en ærke italiensk stund i denne oase af en gårdhave. Her sidder man blandt krukker af friske urter og op af et stort Figen træ, alt imens Francesco anbefaler spændende italienske vine til menukortets sortiment af autentiske retter.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN HER OG BOOK BORD

Picture

Pipers Hus - Roskilde

Nyd frokosten med udsigt udover Byparken og Roskilde fjord. Her er den dejligste terrasse på toppen af bakken, rammet ind i smukke buske, store træer og vandløb. Pipers Hus er åbent fra morgenen, så her kan både nydes tidlige og sene frokoster.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN HER OG BOOK BORD

Picture

Dragsholm Slots terrasse

Fredag d. 22. juni starter sommersæsonen i Madbaren på Bastionen. Kom og nyd sommervejret og den skønne udsigt til Urtehaven og Sejerøbugten fra slottets terrasse.
Madbaren har åbent hele sommeren i perioden d. 22. juni til og med d. 12. august. Hver dag fra kl. 12.00-20.00. Her serveres slottets grønne fortolkning af "street food": Snacks, lette retter og drinks, baseret på årstidens urter og grønt.

LÆS MERE OM SLOTTETS RESTAURANT HER OG BOOK BORD