Rib House Hillerød
Restaurant

Rib House Hillerød

Slotsgade 52 | 3400 Hillerød
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Steakhouse med salatbar

2.

Fantastisk udsigt

3.

Terrasse i flere plateauer

Profil

Steak house med idyllisk udsigt til slottet og søen

Pris
Åbningstider
Søndag - torsdag: 11:00 – 22:00
Fredag - lørdag: 11:00 – 23:00
Det siger gæsterne
3.8

powered by

Tripadviser Logo Google Rating
4.1 4.1
Spiseliv logo
4.0

Spiseliv Rating 4.0

Rib House ligger med den smukkeste udsigt til Slotssøen og Hillerød slot. Her er virkelig idyllisk med terrasserne, som er bygget i flere etager. 

Rib House er et moderne steakhouse, som specialiserer sig i saftige spareribs, burgere og store steaks, som er tilberedt på grill.

Menukortet rummer et stort udvalg af forskellige kødudskæringer fra både okse, svin og kalv, og der er også mulighed for en grillet laksesteak, hvis humøret er til fisk. På Rib House finder du en stor salatbar, som kan tilkøbes til hovedretten, ligesom der tilbydes mange forskellige tilberedninger af kartofler og et udvalg af saucer, som spænder fra bearnaisesauce til champignonsauce.

Der er ligeledes et fornuftigt udvalg af kraftige rødvine til de store steaks, og de fås tilmed til ganske rimelige priser.

Børnene vil glæde sig over muligheden for fri softice fra maskinen, som indtager en central plads i lokalet, hvorfra den frister med masser af toppings.

Man sidder komfortabelt i de sorte læderstole, og man kan forvente en god og smilende service fra det opmærksomme personale.

Frokostkortet byder på klassiske cafe-retter som clubsandwich, rejesalat, pariserbøf, udover den gode steak og friske salatbar.

Rib House har mange siddepladser og råder desuden over et stort og indbydende selskabslokale. Stedet er derfor et oplagt valg til den runde fødselsdag, konfirmationer og lignende. Kontakt restauranten for at høre nærmere.

Andre spisesteder