La Dolce Vita

Italiensk restaurant i Helsingør
Åbningstider:  Mandag-lørdag: kl. 17-22
Sommer: Åbent til frokost
Priser: Hovedretter fra 129,- til 249,-
Menuer fra 359,- til 399,-

Midt i Helsingør kan du opleve det ægte norditalienske køkken i Oscar og Mariana Ferraros restaurant. Parret kommer fra Piemonte, og Oscar er udlært kok i Italien. La Dolce Vita ligger i et af midtbyens gamle og stemningsfulde bindingsværkshuse, som emmer af hygge og stemning. Her er lys på bordene, gamle kandelabre hænger fra loftets spær og store vinflasker af italiensk oprindelse pryder i vinduerne.

Menukortet skifter efter årstiden, men byder altid på hjemmelavet kvalitetsmad. Pastaen laves dagligt på stedet og ostene kommer fra eget mejeri. Der er et godt udvalg af fristende á la carte retter samt en menu, hvorfra man selv kombinere 3 til 4 retter.  

Om sommeren kan mad og drikke nydes i restauranten eller på den hyggelige terrasse i læ for vinden og under parasollen på solrige dage. Vinkortet er naturligvis italiensk med et godt udvalg af vine fra Italiens regioner til rimelige priser. På førstesalen råder restauranten over et stort lokale, der er perfekt til selskaber. La Dolce Vita leverer også mad til selskaber ud af huset. Ring til restauranten for at høre, hvad der kan lade sig gøre.

La Dolce Vita

Kongensgade 6
3000 Helsingør

Profil: Italiensk restaurant i Helsingør

Åbningstider:
Mandag-lørdag: kl. 17-22
Sommer: Åbent til frokost

Priser:
Hovedretter fra 129,- til 249,-
Menuer fra 359,- til 399,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15132) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15132)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på La Dolce Vita

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra La Dolce Vita.

Skriv til La Dolce Vita

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: