Frilandsmuseets Restaurant
Restaurant

Frilandsmuseets Restaurant

Kongevejen 100 | 2800 Kongens Lyngby
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Flotte Selskabslokaler

2.

Hyggelig gårdhave 

3.

Dansk/Fransk køkken

Profil

Café og selskabslokaler ved Frilandsmuseet

Pris
Åbningstider
Caféen er åben fra påske til og med efterårsferien - hver dag fra kl. 10 - 17

Arrangementer i selskabslokalerne kan arrangeres hver dag, året rundt
Det siger gæsterne
Tripadviser Logo 3.5

3.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4 4
Spiseliv logo
3.8

Spiseliv Rating 3.8

Frilandsmuseets Restaurant finder man lige til højre for indgangen til museet.

Betegnelsen restaurant er egentlig lidt misvisende, for det er primært private selskaber og arrangementer i firmaregi, der foregår i de hyggelige, historiske lokaler.

Der findes dog også en café, som er åben for Frilandsmuseets gæster i museets åbningstid. På caféens kort finder man klassiske caféretter som burgere, brunch, smørrebrød og salater, og i weekender og på helligdage er der desuden et overdådigt udvalg af brunchanretninger at vælge imellem.

I godt vejr kan man sidde ude foran caféen med udsigt til parken og fårene, der græsser. Hvis vejrguderne er i mindre mildt lune, kan man rykke ind, og hvis man hellere vil sidde lidt for sig selv, kan man forudbestille en picnickurv, som fås i mange forskellige varianter, og kan tages med rundt i parken.

I selskabslokalerne er der plads til 400 gæster i alt, fordelt på fire lokaler: Den store sal med plads til 180 gæster, Pavillonen med plads til 75 og Den Røde og Den Grønne Stue, der hver har plads til omkring 25 gæster. Man kan også afholde selskab ude i den idylliske park med udsigt til græssende dyr og husmandshjem fra det 18. århundrede.

Madstilen i selskabslokalerne er klassisk dansk/fransk, og der er mulighed for at vælge mellem et stort udvalg af forskellige arrangementspakker i alle prislejer, afhængigt af hvad anledningen er. Frilandsmuseets Restaurant leverer også maden ud af huset

Andre spisesteder