5 hyggelige vinbarer i København

23/3 2015

 

Her er 5 skønne vinbarer med atmosfære, skønne vine og lækre tapas. 5 vinbarer hvor venner og kollegaer mødes til et uformelt glas, lidt hapsere og måske lidt musik i uformelle omgivelser.

B9

B9

På Åboulevarden et stenkast fra Forum ligger B9 en hyggelig vin- og tapasbar. I baren serveres over 70 vine, der er nøje udvalgt af stedets egen sommelier. På alle hverdage serveres lækre spanske tapas med ost, kød og fisk. Til de spanske lækkerier kan du nyde rød-, hvid- eller rosévin. 

B9s profil på Spiseliv »

No4

No4

NO. 4 ligger i smukke omgivelser et stenkast fra Peblingesøen. Tapasbaren byder på traditionel og mere usædvanlig tapas i nordisk stil.

NO. 4 Nordisk Tapas & Vinbar på Nørrebros profil på Spiseliv »

Ravnsborg vinbar

Ravnsborg vinbar

Vinbaren ligger på ravnsborggade og byder på en lang række internationale og danske vine. Hertil kan man nyde lækre tapas som er spansk, fransk og nordisk inspirerede. Bliver man hængende, er der rustikke retter at finde på tavlen.

Ravnsborg Vinbars profil på Spiseliv »

Tire bouchon

Tire bouchon

Tire Bouchon er en hyggelig fransk vinbar i Pisserenden. Vinkortet omfatter franske vine fra nord og syd i alle prislag. Udover vin kan man få forskellige slags østers, snacks, charcuteri, ost og a la carte retter.

Tire Bouchons profil på Spiseliv »

Vesterbro Vinstue

Vesterbro Vinstue

Vesterbro Vinbar er en lille oase, der ligger på Istedgade med en unik indretning. Udover dejlig vin og smagsfulde tapas er her et større menukort om aftenen.

Vesterbro Vinstues profil på Spiseliv »

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.