Roots vinbar på Strandvejen i Hellerup
Vinbar

Roots vinbar på Strandvejen i Hellerup

Strandvejen 84 | 2900 Hellerup
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Flot vinbar på Strandvejen

2.

Vin fra små producenter

3.

God plads og jazz aftener

Profil

Flot vinbar med lækre anretninger og vin fra små producenter

Pris
Åbningstider

Tirsdag - onsdag: kl. 15 - 20
Torsdag - fredag: kl. 15 - 23
Lørdag: kl. 12 - 23

Roots vinbar er udsprunget af to vinimportører FuCo Wine og Giano Import, som sammen har gjort det til en livsstil, at udforske naturvine i hele verden og sprede budskabet om bæredygtighed, igennem vin og mad. Heraf er åbnet 3 skønne vinbarer, alle med stor faglighed, som i den grad kan udfordre erfarne vinfolk på smag. Den overordnede mission er dog, at give gæsterne en dejlig vin-oplevelse i lækre omgivelser og med nærværende service. 

På den famøse Strandvejen i Hellerup ligger Roots vinbar, hvor gæsterne kan nyde godt af eftermiddagssolen på fortovspladserne eller de lækre omgivelser indenfor, hvor vinflasker, dæmpede farver og den gode service bringer hygge. Kom ind og mød husets Sommelier Gustav - han er ekspert på Roots vine, som er udvalgt fra små producenter verden over. Vinen er af høj kvalitet, har haft en interessant vej til flasken og bæredygtigt producerede. I det at det er små producenter med små partier, kommer der hele tiden nye vine til. Roots er i konstant research for at finde frem til de mest interessante vine, for at pirre til gæsters nysgerrighed og smagsløg. 

En eftermiddag eller aften i en vinbar man har lyst til at blive siddende i, kalder på mad, så her er en lille luksuriøst menukort med små italiensk anretninger, oste og charcuterie - altid lige i skabet til vin. 

Meget ofte er der små hyggelige events på vinbaren, heriblandt Jazz aftener Se kalenderen her

Borde kan reserveres online eller på telefonen. 

Andre spisesteder