Nebbiolo Winebar
Vinbar

Nebbiolo Winebar

Store Strandstræde 18 | 1255 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Italienske kvalitetsvine

2.

Charmerende og stor vinbar  

3.

Søndagsmiddag

Profil

Stor vinbar med nærhed ved Nyhavn

Pris
Hovedret

150 - 185

Åbningstider

Søndag - torsdag: 15:00 - 23:00
Fredag - lørdag: 15:00 - 24:00

Et par trin ned fra Store Strandstræde ved Nyhavn ligger en oase af en vinbar - kun med italienske vine til en forførende lav pris, set i forhold til kvalitet og de gavmilde glas.

Nebbiolo´s filosofi er at give sine vinglade gæster en oplevelse af, at gode vine kan nydes i rigelige mængder, uden at det skal koste en bondegård. Ydermere serveres en lille snack og vand til at starte med, alt imens vintjeneren sikre sig, at hver gæst får lige den vin som passer. Dette sker ved, at vintjeneren pejler sig ind på den enkeltes smag, finder nogle flasker frem til smagning og helmer ikke før gæsten er glad. 

Vinene som serveres i glas koster hhv. kr. 75,- kr. 100,- og 125,- og de er gavmildt skænkede. 

Lokalerne er hyggeligt indrettede med rustikke møbler, flotte italienske kakler, vinkasser, vinreoler og dæmpet belysning. Det ene rum er kun fyldt med vin fra Piemonte, et andet har et flot marmorbord, som minder om en købmandsdisk, men perfekt til de 10 som kan lide at sidde ved højbord og skåle i skønne vine akkompagneret af de lækreste snack i form af special oste, skinke m.m. fra kølemontren. Allerbagerst er et charmerende rum med langbord, som kan lukkes af med elegante glasdøre, skulle man ønske sig lidt privathed. 

Hver søndag aften er der `La Famiglia` hos Nebbiolo, hvor kokken fra søster restauranten Nebbiolo Antipasti i Holbergsgade kommer og tilbereder lækker aftensmad. Bordene sættes sammen og der spises en god uformel middag fra kl. 18:00.

La Famiglia består af 2 retter, vand, brød og 1 glas vin til kun kr. 150,-
Tilmelding: på mail eller telefon: 60101109 mellem kl. 15-24.

Nebbiolo Winebar er åben alle dage fra kl. 15:00, så flyt fredagsbaren herned, nyd en lille stund eller en hel aften i godt selskab og med god vin i glasset.

Andre spisesteder