Nebbiolo Winebar
Vinbar

Nebbiolo Winebar

Store Strandstræde 18 | 1255 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Italienske kvalitetsvine

2.

Charmerende og stor vinbar  

3.

Spændende og sjove events

Profil

Flot italiensk vinbar med god plads, alimentari og event ved Nyhavn

Pris
Hovedret

185 -

Åbningstider

Søndag - torsdag: 15:00 - 24:00
Fredag - lørdag: 15:00 - 02:00

Det siger gæsterne
Tripadviser Logo Google Rating
4.6 4.6
Spiseliv logo
4.6

Spiseliv Rating 4.6

Et par trin ned fra Store Strandstræde ved Nyhavn ligger en oase af en vinbar - kun med italienske vine til en forførende lav pris, set i forhold til kvalitet og de gavmilde glas.

Nebbiolo´s filosofi er at give sine vinglade gæster en oplevelse af, at gode vine kan nydes i rigelige mængder, uden at det skal koste en bondegård. Ydermere serveres en lille snack og vand til at starte med, alt imens vintjeneren sikre sig, at hver gæst får lige den vin som passer. Dette sker ved, at vintjeneren pejler sig ind på den enkeltes smag, finder nogle flasker frem til smagning og helmer ikke før gæsten er glad. 

Vinene som serveres i glas koster hhv. kr. 75,- kr. 100,- og 125,- og de er gavmildt skænkede. 

Lokalerne er hyggeligt indrettede med rustikke møbler, flotte italienske kakler, vinkasser, vinreoler og dæmpet belysning. Det ene rum er kun fyldt med vin fra Piemonte, et andet har et flot marmorbord, som minder om en købmandsdisk, men perfekt til de 10 som kan lide at sidde ved højbord og skåle i skønne vine akkompagneret af de lækreste snack i form af special oste, skinke m.m. fra kølemontren. Allerbagerst er et charmerende rum med langbord, som kan lukkes af med elegante glasdøre, skulle man ønske sig lidt privathed. 

Er man til en hyggelig eftermiddag eller aften hjemme og gerne vil sikre sig lækre delikatesser, så er der rig mulighed for at købe italienske specialiteter med hjem sammen med et par gode flasker - altsammen til gode priser. 

Nebbiolo Winebar er åben alle dage fra kl. 15:00, så flyt fredagsbaren herned, nyd en lille stund eller en hel aften i godt selskab og med god vin i glasset. Og skal der mere fanfare på, så book det charmerende event lokale, som minder mest om en vinkælder, hvor der arrangeres spændende arrangementer og uformelle vinsmagninger. 

Andre spisesteder