Balthazar Champagne Bar
Vinbar

Balthazar Champagne Bar

Ny Østergade 6 | 1101 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Champagnebar i København

2.

Kaviar og østers

3.

Signaturcocktail

Profil

Et stilfuldt venue for feinschmeckere

Pris
Åbningstider
Onsdag-torsdag: 16-02
Fredag-lørdag: 14-02

Balthazar Champagne Bar ligger på bagsiden af d’Angleterre, et af Danmarks mest eksklusive hoteller. Som på hotellet er her en moderne, international stemning, og Balthazar Champagne Bar har hurtigt slået sit navn fast som et stilfuldt venue for feinschmeckere.

Stemningen er dog ganske afslappet og uhøjtideligt, og især i weekenderne er der virkelig gang i den på Balthazar Champagne Bar. Bartenderne er i højere grad castet på deres personlighed end fordi, de har en sommeliernål, men serviceniveauet er højt. Der serveres naturligvis ved bordene, der er snacks til den lille sult, og bordene kan også bookes på forhånd.

Specialiteten er champagne, og Balthazar har Danmarks største champagneudvalg med mere end 160 forskellige flasker at vælge imellem. Champagne går igen på cocktailkortet, hvor man finder champagnecocktails udviklet af Balthazars bartendere, som er blandt landets bedste mixologer, og som altid er villige til at dele deres passion for cocktails og champagne. Der er også klassiske cocktails at få, men det er på champagnecocktailkortet, at bartenderne får frit spil til at vise, hvad de kan.

Torsdag, fredag og lørdag er der DJ, og musikstilen er cool, elektronisk swing; afdæmpet først på aftenen og mere tempofyldt, som natten skrider frem.  

Andre spisesteder