Picture

Nose2tail Meatpacker

NOSE2TAIL går tilbage til rødderne, og samler det bedste fra de foregående restauranter i den gode gamle kælderrestaurant på Flæsketorvet 13A, der før har huset NOSE2TAIL Madbodega.

Alle de bedste ting fra den tid, kombineret med alt det nye fra nu lukkede Meat & Seafood, vil pryde menukortet på NOSE2TAIL Meatpacker.

I køkkenet står fortsat køkkenchef Martin Sahlholdt, der sammen med hans hold af økokrigere, kæmper for bæredygtig spisning og kød udelukkende fra fritgående dyr. Her er både fokus på økologi og bæredygtighed. En gang om ugen kommer der en hel gris hjem, som de næste par dage, bliver til mange forskellige retter under fællesbetegnelsen: Dagens Svin.

Picture

Stempel Bar & Kitchen

Vesterbros populære hang out place har både pladsen, gastronomien og ambitionen til at favne bydelens festaber og madører fra tidlig morgen til sen aften - ja faktisk ud på de sene morgentimer, hvis man ikke kan få armene ned og lige har gang i en god fest i de flotte lokaler på hjørnet af Istedgade og Enghave Plads.

Picture

Vesterbro Vinstue

Vesterbro Vinstue er Istedgades gastronomiske højborg. Her finder du masser af danske retter med inspiration fra middelhavets køkken, der følges til bords af saftige egen-importerede vine. Men fortvivl ikke, hvis du føler dig på udebane, hvad angår kendskab til vin, personalet står altid klar med hjælp og et par gode historier. Med en central placering på Vesterbro er vinstuen et oplagt besøg for dig, der skal til koncert på Vega, eller dig der skal nå et tog hjem senere.

Picture

KöD Vesterbro

KöD Vesterbro byder på et menukort spækket med store bøffer af forskellige udskæringer fra bæredygtige opdrættere i Uruguay, USA, Australien og Danmark. Uanset, om du er til en saftig marmoreret ribeye eller en blød mørbrad, så har KöD Vesterbro noget, der kan friste på restaurantens alsidige menukort. Foruden de klassiske udskæringer som ribeye, striploin og mørbrad, byder menukortet også på mere sjældne udskæringer såsom Wagyu fra Australien, Chateaubriand eller den enorme Cote de KöD på 700 gram. Når du har udset dig din foretrukne udskæring, vælger du én eller flere side orders som ledsager til din bøf. Prøv f.eks. husets chili fries, smørstegte svampe eller kartoffelmos. Da tilbehøret altid serveres på siden, egner de sig perfekt til deling, så alle omkring bordet kan prøve lidt forskelligt. Prikken over i’et får du ved restaurantens tre hjemmelavede saucer, hvor der selvfølgelig er refill gennem hele måltidet. Prøv f.eks. restaurantens hjemmerørte lune bearnaise, den krydrede sauce med madagaskarpeber eller deres nedkogte portvinsglace

Picture

Kødbyens Fiskebar

Hos Kødbyens Fiskebar er en dæmpet og hyggelig belysning i aftentimerne, så gæsterne kan slappe af, alt imens kokkene arbejder i højt tempo bag svingdørene. Fra rawbaren serveres rå fisk og skaldyr, og den øvrige menu byder på kunstfærdigt anrettede fiske- og skaldyrsretter med kraftig lokal inspiration og en enkelt kødret til de proteinafhængige. Her er åbent til sent, så det er muligt at nyde vin og andre skønne drikke efter en tur på VEGA.