VEGA - men hvor skal vi spise?På et solrigt hjørne af Enghave Plads med udsigt til pladsens leben, hersker en glad og dynamisk kultur, med et helt unikt burger koncept. Her er en burger ikke bare en burger - hver Slider, som miniburgeren hedder, har sin egen unikke smag, i en lille juicy brioche bolle og pakket eksklusivt ind. Og da der altid er 10 forskellige sliders, hvoraf 4 fåes vegetarisk, samt nogle udskiftes løbende - er her rigelig med smagsoplevelser at hente. Er man en smule ekstravagant eller skal dagen lige piftes op, så få fritterne drysset med 24 karat guld, for en beskeden ekstra skilling. LÆS MERE OM SLIDERS OG BOOK BORD

VEGA - men hvor skal vi spise?_1

Varm op til en musikalsk aften i Vega på det "gamle" Vesterbro i Tove Ditlevsens Mindehave hos Restaurant Klubben på Enghavevej. Her lever den gode danske stemning i bedste velgående i den hyggelige have samt indenfor i Restaurant Klubben, hvor der serveres danske retter som Stegt flæsk med persillesovs, smørrebrød og frikadeller. 
LÆS MERE OM KLUBBEN OG BOOK BORD

Picture

Stempel Bar & Kitchen

Vesterbros populære hang out place har både pladsen, gastronomien og ambitionen til at favne bydelens festaber og madører fra tidlig morgen til sen aften - ja faktisk ud på de sene morgentimer, hvis man ikke kan få armene ned og lige har gang i en god fest i de flotte lokaler på hjørnet af Istedgade og Enghave Plads.
LÆS MERE OM STEMPEL OG BOOK BORD

VEGA - men hvor skal vi spise?_2

KöD Vesterbro

KöD Vesterbro byder på et menukort spækket med store bøffer af forskellige udskæringer fra bæredygtige opdrættere i Uruguay, USA, Australien og Danmark. Uanset, om du er til en saftig marmoreret ribeye eller en blød mørbrad, så har KöD Vesterbro noget, der kan friste på restaurantens alsidige menukort. 
LÆS MERE OM KöD OG BOOK BORD