KöD Vesterbro
Restaurant

KöD Vesterbro

Vesterbrogade 33 | 1620 København V
Casper
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Passion for godt kød

2.

Stemningsfyldt

3.

Personlig og nærværende service

Profil

Saftige bøffer og gode vine i det gamle apotek på Vesterbro

Pris
Hovedret

165 - 555

Åbningstider
Søndag - tirsdag: 17:00-21:00
Onsdag - Lørdag: 17:00-22:00

Det siger gæsterne
4.8

powered by

Tripadviser Logo Google Rating
4.4 4.4
Spiseliv logo
4.6

Spiseliv Rating 4.6

KöD Vesterbro byder på et menukort spækket med store bøffer af forskellige udskæringer fra bæredygtige opdrættere i Uruguay, USA, Australien og Danmark. Uanset, om du er til en saftig marmoreret ribeye eller en blød mørbrad, så har KöD Vesterbro noget, der kan friste på restaurantens alsidige menukort. Foruden de klassiske udskæringer som ribeye, striploin og mørbrad, byder menukortet også på mere sjældne udskæringer såsom Wagyu fra Australien, Chateaubriand eller den enorme Cote de KöD på 700 gram. Når du har udset dig din foretrukne udskæring, vælger du én eller flere side orders som ledsager til din bøf. Prøv f.eks. husets chili fries, smørstegte svampe eller kartoffelmos. Da tilbehøret altid serveres på siden, egner de sig perfekt til deling, så alle omkring bordet kan prøve lidt forskelligt. Prikken over i’et får du ved restaurantens tre hjemmelavede saucer, hvor der selvfølgelig er refill gennem hele måltidet. Prøv f.eks. restaurantens hjemmerørte lune bearnaise, den krydrede sauce med madagaskarpeber eller deres nedkogte portvinsglace.

KöD Vesterbro tilbyder også et udvalg af kødfyldte forretter, herunder carpaccio af tyndskåret oksemørbrad, oksetatar eller lufttørret skinke med tempurarejer. Er du mere til en stor gourmetburger, kan du også få det, ligesom der også altid er et skiftende alternativ med enten fisk eller fjerkræ på menuen.

Skyl proteinerne ned med vinkortets udvalg af gode vine fra hele verden eller en af de gode cocktails, som shakes på stedet af KöDs rutinerede bartendere.

KöD Vesterbro er den tredje i rækken af KöD-restauranter og har indtaget de store restaurantlokaler centralt beliggende på det pulserende Vesterbrogade. Lokalerne har tidligere fungeret som apotek, og en del af det oprindelige interiør fra dengang er bevaret, hvilket giver restauranten en hyggelig og historisk stemning. Hos KöD Vesterbro er der gode muligheder for at afholde private selskaber, f.eks. i ”Jagtstuen”, der er et afsides lokale med plads til 20 spisende gæster eller i restaurantens stemningsfyldte kælder, hvor der er plads til mellem 80-100 spisende gæster. Kælderen kan deles i mindre lokaler og dermed tilpasses selskabsstørrelsen; lidt af en sjældenhed i det centrale København.

Hos KöD har I også mulighed for at afholde særlige events i Københavns flotteste festsal, Kosmopol, der kan rumme alle typer af selskaber og egner sig fra alt mellem 30 og helt op til 150 gæster. Den imponerende festsal indbyder – med sin originale stuk samt mondæne søjler og lysekroner – til både den intime og storslåede middag; til julefrokosten, fødselsdagen eller receptionen, og selvfølgelig til højtideligheder såsom bryllupper og konfirmationer. Salen egner sig til enhver form for fest, inklusiv komplet set-up med mad, vin, drinks, tjenere og bartendere. Der er også mulighed for at få leveret KöD’s menuer ud af huset.

Velkommen til KöD Vesterbro – en aften i kødets tegn!  

Andre spisesteder