Stempel Bar & Kitchen

Cafe & Brasserie med sjæl på Enghave Plads
Åbningstider:  ma-ons 9-22
tor 9-24
fre-lør 9-02
sø 10-22
Priser: Hovedretter fra 119,- til 249,-

Vesterbros populære hang out place har både pladsen, gastronomien og ambitionen til at favne bydelens festaber og madører fra tidlig morgen til sen aften - ja faktisk ud på de sene morgentimer, hvis man ikke kan få armene ned og lige har gang i en god fest i de flotte lokaler på hjørnet af Istedgade og Enghave Plads.

Stempel kalder sig både Bar og Restaurant, hvor åbningstiderne afspejler ønsket om at blive en ramme omkring hele gæstens hverdag: Stempel åbner allerede klokken 9 om morgenen hvor den står på italiensk kaffe, omelet og morgenmadstallerken. Kommer man klokken 10 komponerer køkkenet også en lækker brunch-platte, som kan bestilles mandag til fredag frem til klokken 14.

Kl 12 åbner muligheden for at nyde køkkenets varme retter til ud på aftenen - Stempels madprofil har rødder i det afslappede brasseriekoncept, og menuen giver både mulighed for at nyde en let salat, østers, et ‘serveringstårn’ med blandede lune forretter, perfekt til at sidde og hapse af, eller en regulær, lækker bøf helt op til T bone-størrelse. Og skønt menuen indeholder kendte klassikere formår stedets chefkok, rumænske Cosmin Pestina, at give retterne deres eget præg - for eksempel den salat, der i skrivende stund blev serveret ‘waldorf style’, med hjemmerøget andebryst og tynde skiver friske pærer, en creme brulee med rabarberkompot på bunden, og den forfriskende urtetopping af grønne krydderier monteret med olivenolie kaldet chimichurri, som går fremragende med kødet. Er man mere til den klassiske topping-oplevelse, laver Cosmin også en cremet svampesauce til dig.

Vinkortet er enkelt men fin assorteret med vægt på franske typer, der sagtens kan nydes til langt ud på aftenen, hvor lysene dæmpes og barstemningen indfinder sig - både ‘twist soda’ uden alkohol og de klassiske cocktails skænkes fra den store bar i lokalets midte, der udgør en vigtig del af Stempels indretning; den er nemlig med til at inddele stedet i en luftig sektion, der vender ud mod Istedgade med store vinduer og glødelamper over bordene, samt en mere privat del bagtil, hvor man finder chefs table og selve den åbne køkkensektion, der giver kik til kokkenes arbejde bag komfuret.

Stempel er ganske særlig på grund af sit interiør, der oser af kærlighed til København: medejer Jesper Schneider er en passioneret samler af antikviteter og sjove ting med gode historier, og han har dekoreret Stempels mange kvadratmeter med alt fra containerpaneler og gamle teaterlamper til DSB perronskilte og lygter - et slags rejsetema, komplet med læderkufferter fra 20’erne, der står stablet rundt omkring som improviserede bænke.

Indenfor har Stempel plads til 86 siddende gæster men får også et særligt liv om sommeren, hvor restauranten disponerer over det hyggelige stykke udenfor mellem bygningen og selve Enghave Plads, der bliver fyldt med borde så snart solen får varme nok. Stedet har også live-musik på programmet, der kan fortsætte til ud på natten. Stempel vil snart have mulighed for at have åbent indtil klokken 5, hvor man endelig siger pænt godnat.

Stempel Bar & Kitchen

Enghave Plads 2
1670 København V

Profil: Cafe & Brasserie med sjæl på Enghave Plads

Åbningstider:
ma-ons 9-22
tor 9-24
fre-lør 9-02
sø 10-22

Priser:
Hovedretter fra 119,- til 249,-
Frokost fra 119,- til 249,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15769) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15769)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Stempel

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Stempel Bar & Kitchen.

Skriv til Stempel

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: