Royal Arena - men hvor skal vi spise?_2Cafe 8tallet ved Royal Arena Copenhagen

Få en uforglemmelig oplevelse med både en betagende udsigt over Amager Fælled og lækker mad i selskab med gode venner eller familie. Nyd smagsoplevelserne hele dagen med en lækker brunch, saftige burgere og delikate smørrebrød. Om aftenen kan du forkæle dig selv med en sæsonbetonet 3-retters menu. Der er noget for enhver smag, og du vil helt sikkert ikke fortryde at besøge dette sted. Så tag et kig på menuen og nyd en dejlig aften med en flot udsigt på dette sted.

LÆS MERE OM CAFEEN HER OG BOOK BORD

Picture

Rasoi

Få en smagsoplevelse af indisk mad, som er lavet fra bunden, mens du nyder en unik atmosfære i flotte lokaler med nordisk design. Restaurantens køkken har en særlig opmærksomhed på at skabe retter, der er fyldt med smag og farver, som vil appellere til enhver lækkersulten gæst. Uanset om du besøger stedet til frokost eller aften, vil du blive forkælet med en lækker og autentisk indisk madoplevelse. Beliggende mellem metrostationerne Bella Center og Ørestad.

LÆS MERE RESTAURANTEN OG BOOK BORD HER

Picture

Dalle Valle Fields før Royal Arena Copenhagen

Inden en koncert i Royal Arena Copenhagen kan du varme op med en stor buffet i Fields og vælge en af de mange lækre a la carte retter, en kop kaffe med kage eller en cocktail. Der er god plads til både store selskaber og dem, der ønsker at nyde en hyggelig stund i tosomhed. Royal Arena Copenhagen og Fields ligger tæt på hinanden, så det er en ideel måde at starte aftenen på og få fyldt energilageret op. Der er et bredt udvalg af mad og drikkevarer, så der er noget for enhver smag.

LÆS MERE OM CAFEEN OG BOOK BORD

Picture

Kastrup Strandpark

Restauranten kan tilbyde en lækker frokost bestående af smørrebrød eller en aften med franske retter. Nyd den skønne terrasse med udsigt til Strandparken, mens du underholdes af fly, der letter og lander, og fine både nær Den Blå Planet. Restaurantens beliggenhed er ideel, da den er tæt på attraktioner som Den Blå Planet og havnen. Uanset om du ønsker en afslappende frokost eller en romantisk aften, vil restauranten med sin udsigt og madoplevelser give dig en dejlig oplevelse. Der er noget for enhver smag, så du kan være sikker på at finde noget, du vil nyde.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD

Picture

En amerikansk spiseoplevelse før Royal Arena Copenhagen

I denne moderne amerikanske diner-stil restaurant kan du nyde store burgere og steaks, som er tilberedt på en kulgrill. Atmosfæren er afslappet og hyggelig, og der er noget for enhver smag - selv vegetarerne kan nyde lækre burgere. Restauranten har en autentisk amerikansk stil, der minder om en traditionel diner. Du vil blive imponeret over den kulinariske oplevelse, og restauranten er et ideelt sted til en afslappet middag med venner eller familie. Så tag et kig og oplev det bedste af amerikanske retter og hyggelige omgivelser

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD


Se flere guides på Spiseliv.dk/Guide