Dalle Valle Field's

Stor buffetrestaurant, bar og kaffebar i Field's shoppingcenter.
Åbningstider:  Mandag - torsdag: 10:00-22:30
Fredag - lørdag: 10:00-23:00
Søndag: 10:00-22:00
Priser: Hovedretter fra 79,- til 119,-

Dalle Valle er rykket ind i Field's shoppingcenter med en stor og flot bar og restaurant, som giver centrets mange gæster alle muligheder for at få stillet sulten og tørsten oven på indkøbene. Dalle Valle er en alsidig café, hvor der både er mulighed for at nyde en god kop kaffe med et stykke kage, en øl eller måske en velshaket cocktail fra den velassorterede bar, som tårner sig op midt i lokalet. Her er masser af spændende flasker at gå på opdagelse i.

Er du sulten efter mere, er der både mulighed for at spise brunch, sandwich og salater. Der er masser af plads til hele familien i det store og rummelige lokale, hvor et stort glasparti byder de besøgende på en fin udsigt over Amager Fælled. Langs væggene står lange rækker af gode vine fra hele verden og udgør en flot udsmykning. De er dog ikke kun til pynt – udvalget er stort og priserne er rimelige, så der venter masser af gode vinoplevelser for den nysgerrige.

Dalle Valles store slagnummer er uden tvivl den store og varierede brunch/frokostbuffet, som byder på mere end 40 forskellige danske og udenlandske retter. Vælg mellem pandekager, bacon og æg, røget laks og frokostretter som pasta, fiskefileter, frikadeller, sild og rejer til bare 79 kr. per person.  Aftenbuffeten serveres fra kl. 16.00 og byder på et lige så stort udvalg af retter som for eksempel stegt laks, svinemørbrad, lasagne og pastaretter, oksefilet med flødekartofler og meget mere til bare 119 kr. per person. 

Børn i alderen 3-10 år kan tilmed nyde buffeten til en nedsat pris på 59 kr. Lørdag, søndag, mandag og tirsdag fra kl. 16.00 til 22.00 er der mulighed for at udforske fristelserne på Dalle Valles store menukort til halv pris. Tilbuddet gælder al mad på kortet, men ikke drikkevarer. Aftenbuffeten er dog ikke omfattet af tilbuddet.      

Dalle Valle Field's

Arne Jacobsens Allé 12
2300 København S

Profil: Stor buffetrestaurant, bar og kaffebar i Field's shoppingcenter.

Åbningstider:
Mandag - torsdag: 10:00-22:30
Fredag - lørdag: 10:00-23:00
Søndag: 10:00-22:00

Priser:
Hovedretter fra 79,- til 119,-
Frokost fra 79,- til 119,-

array(0) { }

Royal Arena - men hvor skal vi spise?

select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15838) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15838)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Dalle Valle Field's

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: