Nozomi Amager
Restaurant

Nozomi Amager

Martha Christensens Vej 26 | 2300 København 
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Moderne sushi restaurant 

2.

Ad libitum fra menukortet

3.

Overfor Metro Bella Center

Profil

Pris
Frokost

249 - 269

Hovedret

249 - 269

Menu

249 -

Åbningstider

Alle dage: kl. 10 - 22

Nozomi er åbnet på et hyggeligt hjørne lige overfor Metroen med en hyggelig terrasse til de lune dage og aftener. Her er let at komme til med bil, cykel og offentlig trafik. Restauranten er moderne indrettet i bedste minimalistiske stil i skandinaviske farver og med dæmpet belysning, som om aftenen kommer til sin ret.

Hos Nozomi er konceptet ’All you can eat’. Her kan du spise så meget du kan for en fast pris, men maden tilberedes som den bestilles, for at sikre friskhed og stoppe madspild.

Ad libitum koster 249 kroner søndag-torsdag, mens fredag og lørdag koster 269 kroner – men så får du uhindret adgang til hele menukortet i 2.5 time. Børn under 12 år spiser til kr. 149,-

Menukortet hos Nozomi byder blandt andet på en rig miso-suppe, sund tangsalat, fristende sushiruller, nigiri og sashimi fra laks eller tun. Derudover er der også et godt udvalg af salater og sticks med kylling eller oksekød. Retterne tager sig godt ud, både på tallerkenen og i munden.

Det japanske køkken er kendt for sine sunde og nærende råvarer og Nozomi er en ingen undtagelse. Her går både sundhed og fast food-konceptet hånd i hånd.

Andre spisesteder