Så er fasten snart forbi og Påskebordene ved at blive klargjort til forårsglade gæster, som glæder sig til det populære Påskebord dækket i smukke pastelfarver og fyldt med alskens lækkerier. Spiseliv byder ind med lidt inspiration til hvor Påsken kan fejres.


Albatrossen & Co. i Brøndby Havn

_595

Lige ud til vandet i Brøndby havn med god parkering finder man denne restaurant perle med den skønneste terrasse med udsigt til havnen og grøn rekreativt område. De flotte rammer indbyder bare til at samle venner og familie til en Påsketradition, hvor der er plads til at lade snakken gå alt imens der serveres lækker påskeanretning ved bordet. Påsken hos Albatrossen & Co. kan nydes fra 17. april til og med 21. april fra kl. 11 - 16. Pris kr. 355,-/pers. Påskeanretningen kan også fåes som take away.

PÅSKEANRETNING

1. servering: Dildsild med rødløg og kapers - Friteret rødspætte med citron og remoulade - Æg og rejer med citronmayo - Hønsesalat med sprød bacon og grønne asparges - Mørbrad med bløde løg og surt - Ribbensteg med rødkål

2. Servering: Chokolade mousse med påskeknas

LÆS MERE OG BOOK BORD ELLER TAKE AWAY HER

Restaurant Engtoftegård i skoven

_496

Lige midt i Brøndby skoven med god parkering ligger dette idylliske hus omringet af smuk natur og de skønneste terrasser. De små hyggelige stuer indbyder bare til at samle venner og familie til en Påsketradition, hvor der er plads til at lade snakken gå alt imens der serveres lækker påskeanretning ved bordet. Påsken hos Engtoftegård kan nydes fra 17. april til og med 21. april fra kl. 11 - 16. Pris kr. 355,-/pers. Påskeanretningen kan også fåes som take away. 

Påskeanretning

1. servering: Dildsild med rødløg og kapers - Friteret rødspætte med citron og remoulade - Æg og rejer med citronmayo - Hønsesalat med sprød bacon og grønne asparges - Mørbrad med bløde løg og surt - Ribbensteg med rødkål

2. Servering: Chokolade mousse med påskeknas

LÆS MERE OG BOOK BORD HER

Svogerslev kro nær Roskilde

_594

Påsken er for Svogerslev Kro en særlig tid. Traditionen tro byder kroen påsken velkommen allerede fra d. 1. marts, og inviterer jer indenfor til hygge med en skøn påskefrokost i de lune krostuer, eller som nem og dejlig påskebuffet ud af huset, som du kan spise derhjemme. En klassisk påskefrokost, som er lavet med hjertet, af økologiske råvarer fra lokalområdet. Grønne sager fra marken hos Frederik i Lejre, "Godis Grønt", som kroen arbejder tæt med og nærmer sig at være 100 % selvforsynende fra. Økologisk gris, lam og kyllinger fra friland. Mejeri fra små, selvstændige, danske gårde og en tanke for miljøet ved hver beslutning som tages. Pris kr. 395,-/pers. (min 4 pers v. bordbestilling)

PÅSKEBORD 

Surdejsboller af Ølandshvede - Frisk bagt rugbrød - Krydderfedt med urter og grever - Pisket kærnemælkssmør - Kryddermarinerede sild, syltede løg, dild & cremefraiche - Kroens karrysild med friske æbler, løg, karse & kapers - Økologisk æg, håndpillede rejer med kroens mayonnaise & syltede tomater - Saltet laks fra egen røgeovn, kørvel, dild, frissé & fennikel - Tartelet med påskekylling fra Hopballemølle og asparges - Braiseret bov af frilands lam, confiterede hvidløg & løg - Lammesky med spæk og salvie - Lun kartoffel salat med skalotteløg, timian & rosmarin - Citrontærte med Marangs og melis

Tilkøb til påskebordet - pris kr. 65/ret

2 slags oste fra små mejerier, knækbrød og syltet sager (god til 2 personer)
Røget ål i terrin med hvidkål, sennep og æblekompot

Kroens baconleverpostej, svampe og syltede agurker
Stegt rødspættefilet, syltede grøntsager fra Godis i remoulade, karse og citron
Medisterpølse med kålsalat og grov sennep
2 slags macarons med mocca & mørk chokolade

LÆS MERE OG BOOK BORD HER - ELLER SOM TAKE AWAY

Sortebro Kro i Den Fynske Landsby

_500

Sortebro Kro elsker Påsken hvor de pynter restauranten helt særligt op, så der er masser af påskestemning. Traditionen tro servere Sortebro Kro sit uimodståelige påskebord, som består af 3 serveringer, med de allerbedste råvarer, så I kan nyde Påsken og de smukke omgivelser. Påsken fejres fra 12. april til og med 21. april 2025. 
Pris
 påskefrokost kr. 695,-/pers. Påskebord aften kr. 695,-/pers. Lille Påskebord 555 kr. (1 servering)

PÅSKEMENU

1. Servering - Heltrogn med blinis, rødløg og rørt cremefraiche - Kroens karrysild med æg, løgringe og kapers - Rødspættefilet stegt i brødkrumme med rørt remoulade og citron - Letrøget laks imperiale med rygeostcreme, syltede sennepskorn og ørredrogn - Røget ål fra Bogense med røræg og purløg

2. Servering - Braiseret lam med grønne asparges, forårsløg, havesyre, grønne tomater og lammesauce

3. Servering - Bagte rabarber med koldskålsparfait og crumble

LÆS MERE OG BOOK BORD HER

Restaurant Herthadalen ved Sagnlandet i Lejre

_501

Tag en smuk udflugt til Herthadalen i Lejre, midt i den smukkeste natur omringet af skov og udsigt til Knapsø. Her kommer du helt tæt på naturen, spiser af de lokale råvarer og mærker masser af nærvær. Påsken fejres med en lækker menu som serveres ved bordet den 17-18-19-20-21. April fra kl. 11:30 til kl. 17:00 i de smukke lyse stuer. Gå gerne en tur ned til søen, få en gyngetur og besøg teltet i skoven. Her kan du komme langt væk selvom du er tæt på. Pris kr. 450,-/pers. (børn u/12 år kr. 250,-)

PÅSKEMENU 

SNACKS / Skotske æg fra Hegnsholt høns m/ purløgsemulsion & tallerkensmækkere *

FORRETTER/ “Family-Style” - Forkullet asparges glaseret i birkesaft m/ pure af hvide asparges & sankede bøgeblade - Klassisk friteret rødspættefilet m/ remoulade & urtemix af dild & kørvel - Hjemmelavet sennepssild m/ æbler & radiser, pyntet med karse - Hertil serveres hjemmebagt lyst & mørkt brød m/ syrnet smør på bordet

HOVEDRET/ Langtidstilberedt lammebov fra Vibygaard m/ ramsløg & sauce demi-glace på ristet kyllingeskind - Små gulerødder fra Herthamarken, røget gulerodspure & cruditéer m/ gremolata af gulerodstoppe - Hertil serveres ovnstegte kartofler m/ ramsløgspesto & grøn salat med vinaigrette og ristede kerner

DESSERT/ Hvid chokolademousse på mælke-yoghurt fra Øllingegaard m/ variation af rabarber & citronbasilikum 

LÆS MERE OM HERTHADALEN OG BOOK BORD HER

Restaurant Charlottenlund Fortet 

_509

Oplev lidt Danmarks historie omgivet af den flotteste panorama udsigt fra toppen af Charlottenlund Fortet. Let at komme til og bilen parkeres ved indgangen til Fortet. Få trin op med frit overblik over Øresund - restauranten med udsigt fra alle borde - her kan du i påsken nyde en overdådig brunchbuffet med mere end 25 retter den 20. og 21. april kl. 10:00 - 12:00 og 12:45 - 15:00. Pris kr. 325,-

PÅSKE BRUNCH

Karrysild med Fortets krydderchutney & urter - Æg og rejer - Pil selv rejer med mayo & brød - Stegt sild & spidskålssalat med syrnet fløde, grov sennep & persille - Sprød rødspætte med citron & remoulade - Lakserillette med rygeost, glaskål, karse & sprøde radiser - Grøn salat med æble, sennepsvinaigrette & kerner - Hønsesalat med bacon & syltede bøgehatte - Lune frikadeller med sylt - Lune fiskefrikadeller med kapersremoulade - Påskelam med flødekartofler & sherrysauce - Kalveculotte med ovnbagte rosmarinkartofler Tre salgs oste med sprødt og sødt - Gammeldags æblekage - Citrontærte med brændt marengs

LÆS MERE OG BOOK BORD HER

Munkebo kro nær Kerteminde

_596

En Påskefrokost eller en aften med Påskemenu, så er her fuldkommen idyl hos Munkebo Kro med udsigt ud til Kertinge Nor og det er hvad enten du sidder i den hyggelige restaurant eller på terrassen foran det smukke stråtækte hus.
Påskefrokost serveres 11. 12. 13. 16. 17. 18. 19. 20. 21. april 2025 fra kl. 12:00 - 15:00.
Pris kr. 298,-/person
Påskemenuen serveres fra 11. april til og med 21. april fra kl. 17:30 til 21:00, Søndag dog til kl. 20:00.
Pris: 
2 retter – kr. 365,- / 3 retter – kr. 445,- / 4 retter – kr. 515,-

PÅSKEFROKOST Serveres som en ”3” retters menu

Hvide sild med karrysalat - ½ æg med rejer og mayonnaise - Lun fiskefilet med remoulade og citron - Røget laks med æggestand og rævesauce

Lammecuvetter med hvidløg, bagte rodfrugter og tranebærsauce

Camembert Frittes med solbærmarmelade

PÅSKEMENU - serveres om aftenen

Røget laksetatar med agurk, radiser og limedressing

Butterdejs postej med stuvede urter og skaldyr

Vesterhavslam med rabarber, selleri, æbler og sky

Créme brûlée med bærkompot

LÆS MERE OG BOOK BORD HER

Restaurant Krabben på Vallensbæk Havn

_600

Menuen serveres i perioden 17-21 april 2025

1 servering: Dildsild med rødløg og kapers - Friteret rødspætte med citron og remoulade - Æg og rejer med citronmayo - Hønsesalat med sprød bacon og grønne asparges - Mørbrad med bløde løg og surt - Ribbensteg med rødkål

2. servering: Chokolade mousse med påskeknas

Pris Kr. 355,-

Minimum 2 kuverter/personer

Kan også bestilles som Take Away

LÆS MERE OG BOOK BORD HER

Påskeanretning hos Brasserie Carl i Skodsborg

_601

Nyd en dejlig Påskeanretning til frokost med udsigt til Øresund hos Brasserie Carl som ligger på Skodsborg Strandvej. Påskeanretningen serveres fra 14. til og med 21. april. God parkering bagved Kurhotel Skodsborg og indgang til restauranten.

Påsken kommer i tre serveringer og prisen er 395 kr. pr. person.

1. servering: kommer med rugbrød og smør apart samt marineret sild med vadouvan cremefraiche creme, smilende æg og rødspættefilet med rejesalat.

2. servering: kommer med rugbrød, hvidt brød og smør samt kyllingesalat med asparges og bacon, kalveroastbeef med peberrodscreme, cornichons og ristet løg.

3. servering: er Brasserie Carls Skodsborgs påskekage.

Alt mad laves fra bunden af kvalitets råvarer og køkkenet har egne konditorer, Derudover er restauranten et smukt sted at sidde, i komfortable velourstole med armlæn, smuk udsigt og god betjening. Drikkekortet byder på lækre hjemmelavede kombuchaer, som er lavet til maden - for dem som har lyst til noget lækkert uden alkohol. 

 LÆS MERE OM BRASSERIE CARL OG BOOK BORD HER