Restaurant Artikok 
Restaurant

Restaurant Artikok 

Nygårds Plads 3 | 2605 Brøndbyøster
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Brunch og frokost

2.

A la carte og menuer

3.

Stor gårdhave og selskabslokale

Profil

God restaurant i Brøndbyøster med gårdhave og selskabslokaler

Pris
Frokost

75 - 165

Hovedret

185 -

Menu

275 - 500

Åbningstider

Mandag - fredag: kl. 12 - 22
Lørdag: kl. 10 - 23
Søndag: kl. 10 - 22

Frokost

Mandag - søndag: kl. 12 - 15 Weekendbrunch: kl. 10 - 12 (dog ikke i juli måned)

Restaurant Arti´kok er flyttet fra Hvidovre til mere rummelige omgivelser med dejlig lys restaurant med selskabslokaler i Brøndbyøster. Foran restauranten er god parkering og bagved en stor gårdhave med et blomsterrigt miljø.

Artikok er en populær restaurant fra Hvidovre og Lee, som er både indehaver og køkkenchef, har udmærket sig i køkkenet hos anerkendte restauranter, inden han for år tilbage blev herre i eget hus. Muligheden for at få mere plads til at forkæle sine gæster gjorde at han valgte at fortsætte Restaurant Arti´kok i Brøndbyøster.

Køkkenet her er internationalt præget, så smage fra flere verdensdele får lov at komme til udtryk ved selskabsmenuer, som aftales med værterne. Aftenkortet er a la carte med en god variation at vælge imellem, hvor sæsonens råvarer er i spil og prisen er sat op efter antal retter man har lyst til. Frokosten byder ind til alt fra tre lækre håndmadder, burger af pulled beef, frokostbøf med bearnaise, salat og charcuterie bræt.

I weekenden er der udover frokost en herlig brunch fra kl. 10-12, som serveres a la carte ved bordet. Her krydser man selv af hvilke og antal brunchanretninger man har lyst - igen til en fast pris, hvilket for de fleste er dejlig overskueligt. Brunchkortet har lidt fra grønt, mejeri, kød, fisk og det søde.

Hos Restaurant Artikok kan man melde sig til nyhedsbrevet og få mulighed for at deltage i lækre events med smagsoplevelser:    

Se kommende events her 

Huset har et stort flot selskabslokale med udgang til egen del af Gårdhaven og plads op til 50 personer afhængig af bordopdækningen samt et hyggeligt Private Dining Room med plads til 14 personer, som også benyttes til dagsmøder. 

JUL 2023

Andre spisesteder