array(1) { ["region_id"]=> string(1) "1" }
TILMELD DIG
SPISELIVS NYHEDSMAIL

Tivolihallen

Frokoststed med smørrebrød og klipfisk som speciale.
Åbningstider:  Man–Lør: 11.30–16.30
Man–Lør: 17.30–22.00
Priser: Hovedretter fra 50,- til 80,-

Tivolihallen er en af Københavns ældste frokostrestauranter. Og der er to simple grunde til, at restauranten stadig eksisterer i dag – mere end 200 år efter at første beværtning åbnede i kælderen af Vester Voldgade 91. Respekt for maden og det personlige værtskab.

Den simple opskrift har fået adskillige danskere og turister til at søge mod restauranten, når det tiden var inde til en bid frokost. Men nu behøver du ikke længere arbejde i den centrale del af København for at få del i glæderne. Fremover holder Tivolihallen nemlig åbent om aftenen, så du kan smage den klassiske, danske mad, som du ville ønske din mormor lavede den.

Menukortet hos Tivolihallen består hovedsageligt af danske smørrebrødsvarianter, hvor alt er lavet helt fra bunden med sæsonens friskeste råvarer. Så hvad enten du bestiller en fed og reel hønsesalat med bacon, som har masser af kraft og bid i sig, eller en cremet oksetatar af okseinderlår med kapers, finthakkede rødløg og en lækker, syrlig pickles til, så er der masser af velsmag og kærlighed i maden hos Tivolihallen.  

Naturligvis – som stolt søfartsnation – er der masser af fisk på menukortet. Her finder du tre varianter af smørrebrød med sild, laks, røget ål, rejer og en rødspættefilet, der kun lige har rørt den varme pande. Priserne er helt rimelige, og der er bestemt heller ikke sparet på  fyldet.

Det anmelderroste spisested kører også med et lille udvalg af middagsretter, samt Ugens Husmandskost og Dagens Gode Gamle – en dagens ret hentet fra de gamle, danske kogebøger.

Selvom Tivolihallen befinder sig i kælderniveau, trænger der masser af lys ind, så alle associationer til snuskede, tilrøgede kælderværtshuse gøres hurtigt til skamme. Her er lyst, hyggeligt og indrettet i samme klassiske ånd som maden.

 

Der er også en hyggelig gårdhave, som er perfekt til de varme sommerdage. Her kan du uforstyrret sidde i det centrale København og nyde smagen af godt, gammelt køkkenhåndværk, der uprætentiøst formidler traditionel, dansk gastronomi og værtskab til sine gæster.  

Tivolihallen

Vester Voldgade 91
1552 København V

Profil: Frokoststed med smørrebrød og klipfisk som speciale.

Åbningstider:
Man–Lør: 11.30–16.30
Man–Lør: 17.30–22.00

Frokost:
Man–Lør: 11.30–16.30
Søn- og helligdage lukket

Priser:
Hovedretter fra 50,- til 80,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=241) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=241)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Tivolihallen

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: