Tivolihallen
Restaurant

Tivolihallen

Vester Voldgade 91 | 1552 København V
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Dansk restaurant overfor Tivoli

2.

Lækkert lille menukort og smørrebrød

3.

Åben frokost og aften

Profil

Dansk restaurant med smørrebrød og klipfisk som speciale.

Pris
Frokost

84 - 268

Hovedret

84 - 268

Åbningstider
Man–Lør: 11.30–16.30
Tor–Lør: 17.30–22.00
Frokost

Man–Lør: 11.30–16.30
Søn- og helligdage lukket

Det siger gæsterne
4.8

powered by

Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.3 4.3
Spiseliv logo
4.4

Spiseliv Rating 4.4

Tivolihallen er en af Københavns ældste frokostrestauranter. Og der er to simple grunde til, at restauranten stadig eksisterer i dag – mere end 200 år efter at første beværtning åbnede i kælderen af Vester Voldgade 91. Respekt for maden og det personlige værtskab.

Den simple opskrift har fået adskillige danskere og turister til at søge mod restauranten, når det tiden var inde til en bid frokost. Men nu behøver du ikke længere arbejde i den centrale del af København for at få del i glæderne. Fremover holder Tivolihallen nemlig åbent om aftenen, så du kan smage den klassiske, danske mad, som du ville ønske din mormor lavede den.

Menukortet hos Tivolihallen består hovedsageligt af danske smørrebrødsvarianter, hvor alt er lavet helt fra bunden med sæsonens friskeste råvarer. Så hvad enten du bestiller en fed og reel hønsesalat med bacon, som har masser af kraft og bid i sig, eller en cremet oksetatar af okseinderlår med kapers, finthakkede rødløg og en lækker, syrlig pickles til, så er der masser af velsmag og kærlighed i maden hos Tivolihallen.  

Naturligvis – som stolt søfartsnation – er der masser af fisk på menukortet. Her finder du tre varianter af smørrebrød med sild, laks, røget ål, rejer og en rødspættefilet, der kun lige har rørt den varme pande. Priserne er helt rimelige, og der er bestemt heller ikke sparet på  fyldet.

Det anmelderroste spisested kører også med et lille udvalg af middagsretter, samt Ugens Husmandskost og Dagens Gode Gamle – en dagens ret hentet fra de gamle, danske kogebøger.

Selvom Tivolihallen befinder sig i kælderniveau, trænger der masser af lys ind, så alle associationer til snuskede, tilrøgede kælderværtshuse gøres hurtigt til skamme. Her er lyst, hyggeligt og indrettet i samme klassiske ånd som maden.

Der er også en hyggelig gårdhave, som er perfekt til de varme sommerdage. Her kan du uforstyrret sidde i det centrale København og nyde smagen af godt, gammelt køkkenhåndværk, der uprætentiøst formidler traditionel, dansk gastronomi og værtskab til sine gæster.  

Andre spisesteder