Cocktail Barer i København_1Gejser - fed cocktailbar i Pilestræde

Cocktailbar med stor autencitet, høj kvalitet og fokus på at give gæsten en unik cocktailoplevelse. Gejser bar har en fed indretning med en blanding af møbler og farver, som bringer en afslappet atmosfære sammen med lækker musik og selvfølgelig top lækre cocktails. Gejser åbner kl. 12:00 tirsdag til lørdag og har ofte live musik events - disse er populære, så det anbefales at book bord til disse. Derudover, kan man melde sig til Masterclasses og lære at lave cocktails - det kan være en firmatur, tøse-, herretur - uanset er I velkommen. Se de mange muligheder på websitet eller drop in i baren eller på terrassen, som holdes lun med tæpper og varmelamper det meste af året. LÆS MERE OM GEJSER BAR


Cocktail Barer i København

El Cava - den hyggeligste bar med cava, drinks og cocktails ved Stranden

Kom ind i en stemningsfuld hule med masser af Cava, drinks, cocktails og god musik, som de fleste voksne kan synge med på. El Cava har en fantastisk sommerterrasse ud til kanalen overfor Christiansborg, som er godt besøgt fra om eftermiddagen, hvor der fra fredag til lørdag serveres lækkert Charcuterie akkompagneret med gode vine, kold øl fra hanen eller forfriskende cocktails. Er det køligt udenfor, finder man hurtigt ind i den flotte rustikke bar med komfortable siddeplader og for dem som gerne vil hænge ud i baren.
LÆS MERE OM EL CAVA OG BOOK BORD

Cocktail Bar i København_3


Dan Turell - cocktails i Store Regnegade

Kom indenfor til et sandt leben af hyggestemning i hjertet af København, hvor der er højt til loftet og huset har kreeret sine egne cocktails samt uimodståelige klassikere. Dan Turell er en historisk perle i København, som har forstået at forny sig, uden at miste sig selv. Jukeboksen er intakt og benyttes flittigt af gæsterne, som spiller op til unik stemning. Og er man et selskab på op til 25 personer, er der private room bag baren med høje borde og sofaer i bedste barstil og tv skærme til eventuelt sportslige begivenheder. 

Cocktail Bar i København_4

Smugkrostemning og lækre cocktails på 1105

1105 er på alles læber efter deres frembrusen i diverse cocktailkonkurrencer, hvilket har ført til international anerkendelse og et ry som byens bedste cocktailbar. Med en sådan popularitet er det bedst at besøge baren tidligt på aftenen eller på en hverdag for at sikre sig en plads ved baren. For at imødekomme rygernes behov har 1105 skabt en hyggelig udendørs plads med bløde møbler og varmekanoner, og indendørs er det lille lokale indrettet med inspiration fra smugkroer under forbudstiden, men med moderne og tidssvarende detaljer, der passer perfekt til det nye årtusinde.