Picture

Lær noget nyt på Salon 39

Salon 39 er et intimt og hyggeligt sted og Frederiksbergs eneste cocktailbar. Her vil man gerne lære københavnerne noget mere om cocktails. Helt bevidst er de sædvanlige favoritter som cosmopolitan og mojito valgt fra på cocktailkortet, så man har mulighed for at prøve noget andet end det sædvanlige. I stedet præsenterer kortet klassiske cocktails uden for meget juice og sodavand – og de juicer der er, er gerne hjemmepressede.

Salon 39 laver også rigtig god mad, og der er hjælp at hente, hvis man gerne vil have anbefalet et godt mad-cocktail match.

Picture

Strømlinet privatfest-hygge på Ruby

Ruby har til huse i en gammel privat lejlighed ved Gammel Strand og er ikke helt nem at finde. Den anonyme placering er absolut tilsigtet og understreger den eksklusive stemning af privatfest. Inden døre er indretningen hyggelig og barudvalget strømlinet. De veluddannede bartendere har en helt klassisk tilgang til cocktails: Udelukkende de bedste råvarer og ikke for meget pjank. Deres cocktails kan dog af og til være lige på den stærke side.Strømlinet privatfest-hygge på Ruby

Ruby har til huse i en gammel privat lejlighed ved Gammel Strand og er ikke helt nem at finde. Den anonyme placering er absolut tilsigtet og understreger den eksklusive stemning af privatfest. Inden døre er indretningen hyggelig og barudvalget strømlinet. De veluddannede bartendere har en helt klassisk tilgang til cocktails: Udelukkende de bedste råvarer og ikke for meget pjank. Deres cocktails kan dog af og til være lige på den stærke side.

Picture

Smugkrostemning og byens bedste cocktails på 1105

1105 er på alles læber for tiden på grund af deres succes ved diverse cocktailkonkurrencer, internationale anerkendelse, og så fordi de nok laver byens bedste cocktails. Barens voldsomme popularitet gør, at det er bedst at komme forbi tidligt eller på en hverdag, hvor man ikke skal stå og skubbe og mase til de andre cocktailconnoisseurs rundt om den store bar.

Udendørs har 1105 tænkt på rygerne og tilbyder bløde møbler og varmekanoner, og inde er det lille lokale indrettet med inspiration fra forbudstidens smugkroer men hundrede procent opdateret til det nye årtusinde.

 

Picture

Den første af de store

K-Bar er kendt dels for at lave nogle af byens bedste og mest innovative cocktails men også for at være et af de allerførste steder, hvor cocktails blev behandlet med respekt. Det er desuden et populært hangout blandt byens restauratører og andre, der er noget ved gastronomien, hvilket vel må siges at være den største anbefaling for et udskænkningssted.   Stemningen på K Bar er rar og afslappet, men det kan være meget svært at komme til at sidde ned i de små lokaler, hvorfor det kan anbefales at frekventere stedet udenfor rush hour, som i reglen er fredag og lørdag nat.Picture

Marinastemning på Ocean Club

Et besøg på Ocean Club tæt ved Nordhavn er som et besøg i en anden, mere funklende lækker verden. Smukke mennesker i sejlersko og et interiør, der signalerer mere fransk riviera end ydre Østerbro udgør bagtæppet for cocktailoplevelsen.   Ocean Clubs cocktails er der da heller ikke en finger at sætte på, og indehaver Meik Pizziuti har mange gange opnået gode placeringer ved cocktailkonkurrencer, sidst blev det til en sølvmedalje ved DM i 2009.