Cocktail Bar i KøbenhavnGejser - fed cocktailbar i Pilestræde

Gejser's cocktailmenu er et udtryk for deres passion og kærlighed til håndværket bag en god cocktail, og de ønsker at dele denne passion med dig. Så hvis du ønsker at lære mere om cocktails og smage på nogle autentiske og velsmagende drinks, er Gejser det perfekte sted at besøge. Med deres fokus på kvalitet og autenticitet er du garanteret en unik og lærerig cocktailoplevelse, der vil få dig til at vende tilbage igen og igen.

Picture

Ruby - Den hyggeligste cocktailbar i københavn

Ruby har til huse i en gammel privat lejlighed ved Gammel Strand og er ikke helt nem at finde. Den anonyme placering er absolut tilsigtet og understreger den eksklusive stemning af privatfest. Inden døre er indretningen hyggelig og barudvalget strømlinet. De veluddannede bartendere har en helt klassisk tilgang til cocktails: Udelukkende de bedste råvarer og ikke for meget pjank. Deres cocktails kan dog af og til være lige på den stærke side.

Cocktail Bar i København_3


Dan Turell - cocktails i Store Regnegade

Kom indenfor til et sandt leben af hyggestemning i hjertet af København, hvor der er højt til loftet og huset har kreeret sine egne cocktails samt uimodståelige klassikere. Dan Turell er en historisk perle i København, som har forstået at forny sig, uden at miste sig selv. Jukeboksen er intakt og benyttes flittigt af gæsterne, som spiller op til unik stemning. Og er man et selskab på op til 25 personer, er der private room bag baren med høje borde og sofaer i bedste barstil og tv skærme til eventuelt sportslige begivenheder. 

Cocktail Bar i København_4

Smugkrostemning og lækre cocktails på 1105

1105 er på alles læber efter deres frembrusen i diverse cocktailkonkurrencer, hvilket har ført til international anerkendelse og et ry som byens bedste cocktailbar. Med en sådan popularitet er det bedst at besøge baren tidligt på aftenen eller på en hverdag for at sikre sig en plads ved baren. For at imødekomme rygernes behov har 1105 skabt en hyggelig udendørs plads med bløde møbler og varmekanoner, og indendørs er det lille lokale indrettet med inspiration fra smugkroer under forbudstiden, men med moderne og tidssvarende detaljer, der passer perfekt til det nye årtusinde.