El Cava 
Vinbar

El Cava 

Ved Stranden 16 | 1061 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Vin, drinks og cocktails

2.

Charcuterie (fredag og lørdag)

3.

Solrig terrasse med udsigt til Christiansborg

Profil

Lækker vin- og drinks bar med charcuterie og stor solrig terrasse

Pris
Hovedret

85 - 269

Åbningstider

Onsdag - torsdag: kl. 15 - 22
Fredag: kl. 15 - 03
Lørdag: kl. 12 - 03

Det siger gæsterne
Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4 4
Spiseliv logo
4.0

Spiseliv Rating 4.0

Kom indenfor til hyggelige timer i El Cava´s atmosfæriske bar med rå vægge, sid i de høje bløde sofaer ved baren, find din yndlingsplads ved et af bordene med komfortable stole eller stående i baren. Du er velkommen alene, med kollegaer, venner eller kæresten. 

Hos El Cava finder du dygtige barfolk, som servere ved bordene med et smil, både i baren og på den store solrige terrasse hele sommeren. Herfra er der udsigt til kanalen og Christiansborg. Fredag og lørdag serveres husets lækre charcuterie bræt og snacks, som passer godt til barens forfriskninger og topper hyggen hvad enten det er eftermiddag eller aften. Hen under aftenen skrues gradvist op for musikken, som løfter stemningen for det modne publikum, som sætter pris på god musik der kan synges med på og måske en lille svingom. 

El Cava er det perfekte sted til eftermiddags glasset med charcuterie efter en god shoppe tur, en pre-dinner drink og efter middagen, hvor man gerne vil fortsætte aftenen med god vin, cava, drinks, cocktails og god musik i en fed bar med god stemning.

Kom forbi til Happy Hour torsdag og fredag fra kl. 16 - 19 og nyd et glas cava eller 0,5l Carlsberg til kun kr. 45,-

Selskaber

El Cava er dygtige til at skabe de bedste rammer for dit selskab, om det er i baren, på terrassen eller måske et bord lang kanalen. Ring og hør hvilke muligheder her er for dit selskab. 

Andre spisesteder

Bestil bord på El Cava 

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra El Cava