Café Dan Turéll
Cafe

Café Dan Turéll

Store Regnegade 3-5 | 1110 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Legendarisk cafe

2.

Jukeboks

3.

Cafe med stort fokus på bar

Profil

Stemningsfuld café med cocktail bar i indre by

Pris
Hovedret

95 - 165

Åbningstider

Alle dag: kl. 11:30 - 24:00
Køkkenet lukker kl. 22:00

Det siger gæsterne
3.4

powered by

Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
3.4 3.4
Spiseliv logo
3.6

Spiseliv Rating 3.6

Cafe Dan Turell er en af Københavns ældste cafeer. Historien går, at Dan Turell – den berømte forstadsforfatter og samfundskritiker – lagde navn til cafeen mod at altid drikke og spise gratis på sin stamplads i baren. En bar, der i øvrigt præges af forsider fra mange af forfatterens værker.

Cafeen i Store Regnegade blev åbnet i 1977 og var inspireret af det parisiske bohemeliv, som kun først lige havde fundet vej til København. I dag kan du – præcis som dengang – sidde i afslappede omgivelser og nyde byens leben, der konstant myldrer forbi foran de store vinduespartier ud mod gaden.

Cafe Dan Turells gæster er broget skare. Der er både de morgenfriske, som lige skal have sig en hurtig kop espresso og en bid brød på vej mod arbejdet, mens der også er mange, der tager sig mere tid og sidder og nyder en Dan Turell Brunch tallerken.

Her findes også et væld af klassiske frokostretter, salater, smørrebrød, sandwich, burgere og pastaretter. Der er også mulighed for at bestille forretter og hovedretter, som spænder fra rimmet laks, rørt tatar, nachos, steak au frites og mange andre valgmuligheder.

Køkkenet har åbent indtil klokken 22., hvorefter Cafe Dan Turell skifter karakter og bliver et mere livligt sted, hvor byens unge slår sig ned, nyder cafeens kolde drikke og langsomt skaber en fest på denne cafe i centrum af København.

Andre spisesteder

Error
Whoops, looks like something went wrong.