Gejser cocktail bar og mad i København
Cocktail Bar

Gejser cocktail bar og mad i København

Pilestræde 63 | 1112 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Cocktail bar 

2.

Live musik events og DJ

3.

Teambuilding og Cocktail masterclasses

Profil

Lækker cocktailbar med signatur cocktails i Pilestræde med stor terrasse og live musik events

Pris
Menu

cocktails fra 75,- -

Åbningstider

Tirsdag - lørdag: 11 - 24

Et af Københavns nyeste skud på cocktailscenen, men folket bag er ikke novicer. De har tidligere drevet anerkendte cocktailbarer i København og efter nogle år i udlandet, er de tilbage med og har åbnet Gejser Cocktail bar i Pilestræde lidt gemt bag Rundetårn, men en fed plads, hvor terrassedørene langs hele baren åbnes på varme sommerdage og musikken får lov at fylde, både live musik og DJ´s, alt imens Cocktailbartender Christian Faber står i spidsen for at  glassene fyldes med de lækreste cocktails. Christian kan ofte findes til cocktail konkurrencer, senest i 2023, hvor han vandt Europamesterskabet i Diplomatico Gruppen.

Menukortet er bygget op om Gejser´s signatur cocktails, highballs, klassiske, Grown-up´s og 
Pitchers. Hertil nogle små lækre barsnacks fra saltede mandler til hjemmelavet røget creme cheese med sprøde crackers. 

Kom ind alle hverdage fra kl. 16 - 19 til Happy Hour til en smagsfuld eftermiddag eller pre-dinner drink eller cocktail. Cocktails priserne ligger mellem kr. 100 til kr. 130, Pitchers til kr. 450 og virgins til kr. 75.

Udover cocktail baren arrangeres Masterclasses for Jer som vil lære at kreere de lækreste cocktails samt teambuilding for firmaer. Mail gerne på: hello@gejserbar.dk

Andre spisesteder