_376Asador - Den argentiske restaurant på Christianshavn

Det smukke gamle hus med de røde mursten ud til kanalen på Overgaden neden vandet emmer af hygge og man bliver ikke skuffet. restauranten ligger et par trin nede med vinduer ud til gaden og med flere rustikke rum, som på en gang er hyggeligt og romantisk. Bagved gemmer sig en skøn lille gårdhave med åben himmel. Asador er et bøfhus med argentiske madtraditioner, hvor alt kød er grillet, forretten kunne være lækre empanadas og hovedretten den argentiske nationalret Parrillada. Beliggenheden er fantastisk, da man sejle dertil eller køre med Metroen, som er lige ved siden af og giver de bedste betingelser for at nyde vinen som en ægte argentiner. Hvis i leder efter en restaurant på Christianshavn der serverer køs præcis som i Sydamerika, så SKAL i forbi Asador!

_378

En sand perle på Christianshavns vold Ravelinen

Ravelinen ligger idyllisk placeret lige på Christianshavns Vold med indgang fra Torvegade. Fra Ravelinens kæmpe udendørs terrasse er der den smukkeste udsigt over Stadsgraven og Voldene. Udover den spektakulære terrasse, som kan benyttes det meste af året er restauranten kendt for sit eminente køkken. Det meste på menukortet er genkendeligt, men alt har bare fået et ekstra nyk. F.eks. Wienerschnitzlen af dansk kalveinderlår er det tykkere med mere struktur og smag, Raviolien er lavet på svinekæber og tarteletterne fyldt med kylling fra Rokkedal i cremet sauce med syltede hvide asparges, friske grønne asparges og sprød kylling chip.

_379

Rabes have - Dansk restaurant på Christianshavn

Rabes Have har en lang og interessant historie bag sig og er solidt forankret i den ægte Christianshavner, som har vist at de vil gå langt for at passe på denne kulturhistoriske perle af en Krostue, som serverer dejlig Smørrebrød med øl og snaps. Cafe Rabes Have er en inkarneret frokost restaurant med klassisk smørrebrød med alt fra tartar, ål, pandestegte fiskefiletter til mørbrad med svampesauce. En gå tur langs kanalen ned til Rabes Have er både smuk, charmerende og den ro som indfinder sig her, er helt fantastisk set ifht. at det er så tæt på centrum af København. 

_380

En bid af Italien på Christianshavn mød Rufino Ostería

Her er der forkælelse på alle de vigtigste parametre, som et Ostería står for - nemlig fantastisk mad, som selvfølgelig er lavet ud fra alle traditioner, som der er mange af i Italien - og så vinen. Bag Rufino Ostería står nogle dygtige herrer, den ene er italiensk kok og den anden anerkendt Sommelier. De satte sig for at skabe det ultimative Ostería, hvilket betyder et uformelt miljø, hvo mad og vin får lov at være i centrum. Så kom indenfor til den lækreste pasta, frisk fisk m.m. som kan friste den kræsne og skyld ned med de herligste vine. Drøm dig til sydfrankrig ved blot at besøge denne fantastiske italienske restaurant på Christianshavn.

Det var alt for vores perler i Københavns måske hyggeligste bydel. Hvis du leder videre efter romantiske restauranter i københavn, kan du se vores guides til franske- og tapasrestauranter i København. Vi håber du har nydt læsningen!