6 romantiske restauranter i København_5Rosé Rosé København - Parisisk romantik

Forbereder du en romantisk aften med din udkårne eller bare nyder at omgivelserne er i dæmpede farver, varm belysning, hvide duge og stearinlys på bordene, så er den franske bistro Rosé Rosé på St. Kongensgade i København et nemt valg. Her er god fransk bistro mad og et skønt vinkort, svøbt i parisisk charme og god betjening. Sid ved et af de små borde i en hygge krog eller ved de mere uformelle højborde nær baren - uanset, så kan du glæde dig til en spiseoplevelse i en romantisk atmosfære. 

6 romantiske restauranter i København_6

The Red Box - Fusions romantik

Åben døren til denne perle af en restaurant som mikser den asiatiske minimialisme med fransk tyngde, serveret elegant på tallerkenen i en lille intim atmosfære på St. Kongensgade tæt på Kongens Nytorv. Den lille restaurant The Red Box med den store smag og et altid oplagt og kyndigt personale, giver gæsten ro til at have fokus på sit selskab og den helt fantastiske mad. Og ønsker man mere privathed, så reserver bordene bagerst i restauranten til en romantisk aften i hjertet af København.

6 romantiske restauranter i København_8

Mielcke & Hurtigkarl - Smuk elegance

En romantisk aften kunne starte med en slentretur i den smukke have som omkranser Gourmetrestauranten Mielcke & Hurtigkarl. Her lægges op til elegance med højt til lofte, smukke lysekroner, som får sin plads som mørket falder på og lyse de smukt dekorerede vægge op. Maden er ligeledes i den høje liga med 2 faste menuer, som tilpasses sæsonerne og det kreative køkken, som Jacob Mielcke står i spidsen for. Tjenerne er faglærte, så der venter en romantisk aften i topligaen på den Københavnske restaurant scene. 

6 romantiske restauranter i København_7

Romance i kirken på Nikolaj Plads

Aftens lys titter ind igennem de store kirkevinduer og skaber en magisk atmosfære i denne smukke restaurant, der er beliggende i Nikolaj kirke ved Strøget. Restaurant Maven er ikke blot en spisested, men en sand perle, hvor du kan opleve en unik kombination af historie, kultur og kulinariske lækkerier. Lokalerne er elegant indrettet med historiske møbler, der smukt komplementerer det spektakulære kirkerum med højt til loftet og ægte tæpper på gulvet. Væggene er prydet med kunstværker, der afspejler den rige kulturarv og historie, som er knyttet til dette enestående sted.

Nyd en aften i stearinlysets skær med god bistromad, der tilberedes af dygtige kokke, som har stor passion for deres håndværk og drik dertil nøje udvalgte vinde som komplementerer retterne perfekt. Tag dig tid til at nyde denne storslåede oplevelse i hjertet af København, og skab uforglemmelige minder hos Restaurant Maven.


LÆS FLERE GUIDES TIL RESTAURANTER PÅ SPISELIV/GUIDE