Spiseliv Era Ora

Era Ora - særklasse indenfor romantiske restauranter

Skjult i et beskedent byhus ved den idylliske kanal på Christianshavn ligger den enestående italienske restaurant Era Ora. Den er kåret til den bedste italienske restaurant uden for Italien af det anerkendte Il Gamberro Rosso. Når man træder ind i Era Ora, bliver man budt velkommen af en indtagende atmosfære med høje lofter, prydet af fornemme lysekroner, smagfuldt dækkede borde og en uovertruffen romantisk stemning. Era Oras køkken er beæret med en Michelin-stjerne, hvilket understreger den enestående kvalitet der kendetegner deres retter. Her kan man forvente en gastronomisk oplevelse i særklasse, med autentiske italienske delikatesser og et imponerende udvalg af vine. Servicen er i en liga for sig, hvor personalet sørger for at gæsterne føler sig i centrum og får en uforglemmelig oplevelse. En aften her vil utvivlsomt være en uforglemmelig oplevelse for alle, der værdsætter autentisk italiensk gastronomi og romantik.

6 romantiske restauranter i KøbenhavnRomantiske restauranter vil alle være ligesom Basso

Kom tættere på hinanden i den stemningsfulde og romantiske atmosfære hos Basso, hvor dæmpet belysning og delemad skaber en unik og nærværende oplevelse for par. Basso er en restaurant, der byder på social dining, hvor I sammen kan udforske et væld af små, lækre retter, der er inspireret af et moderne italiensk køkken med et nordisk twist, hvilket garanterer en særlig kulinarisk rejse. Med sin intime atmosfære, dæmpet belysning og delemad, er Basso uden tvivl en af jeres de mest romantiske restauranter i København.

6 romantiske restauranter i København_2

Bløde stole i smukke højloftede stuer

Tæt på Israels Plads og ved dertilhørende P-kælder ligger den charmerende Ristorante La Rocca, hvor små hyggelige stuer og højt til loftet skaber en idyllisk ramme for en romantisk middag. La Rocca er både elegant og komfortabelt indrettet, med rolige farver, flotte loftslamper og hvide duge, der bidrager til den intime og sofistikerede atmosfære. Her bliver gæsterne forkælet af professionelle tjenere, som præsenterer gode vine fra det imponerende walk-in vinskab og sørger for en hyggelig og opmærksom betjening. Køkkenet hos La Rocca er drevet af en dybfølt passion for italiensk mad, og restauranten har endda sit eget pastaria, hvor frisk og velsmagende pasta tilberedes dagligt.

Når I træder ind i La Rocca, kan I forvente at blive mødt af en varm og imødekommende stemning, der indbyder til en fortryllende aften med gode samtaler og skønne øjeblikke. Med et menukort, der byder på et væld af autentiske italienske retter og fristende desserter, vil I og jeres smagsløg blive ført på en kulinarisk rejse gennem det bedste af Italiens gastronomiske arv.

6 romantiske restauranter i København_1Bistro-Romance i kirken

Aftens lys titter ind igennem de store kirkevinduer og skaber en magisk atmosfære i denne smukke restaurant, der er beliggende i Nikolaj kirke ved Strøget. Restaurant Maven er ikke blot en spisested, men en sand perle, hvor du kan opleve en unik kombination af historie, kultur og kulinariske lækkerier. Lokalerne er elegant indrettet med historiske møbler, der smukt komplementerer det spektakulære kirkerum med højt til loftet og ægte tæpper på gulvet. Væggene er prydet med kunstværker, der afspejler den rige kulturarv og historie, som er knyttet til dette enestående sted.

Nyd en aften i stearinlysets skær med god bistromad, der tilberedes af dygtige kokke, som har stor passion for deres håndværk og drik dertil nøje udvalgte vinde som komplementerer retterne perfekt. Tag dig tid til at nyde denne storslåede oplevelse i hjertet af København, og skab uforglemmelige minder hos Restaurant Maven.

spiseliv Il Ponte_1Italiensk charme hos Il Ponte

Ristorante Il Ponte er en af Københavns bedste restauranter, når det kommer til autentisk italiensk mad. Med en smuk indgang i Lavendelstræde, tæt på Rådhuspladsen, er dette stedet at besøge for en uforglemmelig kulinarisk oplevelse. Restauranten har en afslappet atmosfære, der er perfekt til en romantisk middag eller en hyggelig aften med vennerne. Il Ponte er kendt for deres fokus på kvalitet, og alt mad tilberedes af friske råvarer af højeste kvalitet. Deres menu byder på et bredt udvalg af traditionelle italienske retter, som er tilberedt efter de gamle køkkentraditioner. Der er noget for enhver smag, lige fra lækre pasta- og risotto-retter til skønne fiske- og kødretter. Så tag din udkårne med og nyd en aften med dejlig mad og hyggelig atmosfære på Ristorante Il Ponte.

6 romantiske restauranter i København_3

Brdr. Price elsker romantiske restauranter

Brdr. Price i Rosenborggade er et absolut must-visit for enhver madelsker, der ønsker at opleve den autentiske danske gastronomi. Med deres lækre bistromad, gastronomiske klassikere og saftige herrebøffer med bearnaise, er der noget for enhver smag på menuen. Og med priser, der passer til de flestes pengepung, kan du invitere din udkårne herhen uden at sprænge banken. Spisestuen er imponerende med sine prangende lysekroner og elegante indretning, som sætter rammen for en uforglemmelig middagsoplevelse. Brdr. Price formår gang på gang at kombinere hygge og personlighed med god mad i højsædet. Med sin beliggenhed tæt på Nørreport Station og Rosenborg Slot er det et ideelt sted at besøge, når du ønsker at opleve den ægte danske gastronomi.